Forum › Żoliborz
Strony internetowe - komu zlećić wykonanie?
agalella78 14.07.2023 15:31 |
|
Szukam dobrej agencji interaktywnej z Warszawy. Znalazłam ofertę https://awprojekt-art.pl/strony-internetowe-warszawa/ i przyznam, że spodobało mi się portfolio. Na stronie widzę bardzo dużo pozytywnych opinii. Czy ktoś z was współpracuje z agencją AW PROJEKT?
|
Erneścio 25.07.2023 20:00 |
|
Gdyby ta agencja była na serio dobra, nie musiałaby szukać chleba w taki sposób jaki szuka. Świetna reklama, lecz nikt a nikt już się na to nie zrobi. Nie wstyd Wam?
Druga sprawa, dziś już nikt nie czyta firmowych stron zwłaszcza w stolicy. Dlaczego? Bo w 95% przypadkach to co tam zawarto w realu okazywało się nie prawdą, zwłaszcza oferta, dostępność towarów, usług i cenniki. Na stronie internetowej rwanie zęba 130zł, jedziesz na miejsce a na miejscu 240zł. Na stronie mechanika wymiana sprzegła w 4v 800zł, jedziesz na miejsce a na miejscu tdwa razy tyle. Nikt już nie czyta tego kitu.mitu, zmieńcie fach. |
Erneścio 25.07.2023 20:03 |
|
Strona internetowa ludzi mądrych powinna wyglądać tak:
Jedna strona i wpis typu: Cześć, jestem Kazik, nadal prowadzę gabinet tu i tam, pracuję od do... i za rwanie biorę tyle i tyle. Kontakt ze mną tu i tu, kolejki takie, cena na dzień taki i taki to... Dziękuję, pozdrawiam ... i jedną stroną namazaną w notatniku i Html5 robię furorę bez zbędnych nakładów w szlaczki, pirtolniki i inne wodotryski. |
agalella78 20.01.2024 12:29 |
|
Zdecydowałam się na współpracę z agencją AW PROJEKT i jestem bardzo zadowolona zarówno ze strony internetowej jak również z przygotowanych materiałów reklamowych. Polecam tą firmę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuŻoliborz
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.