REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# zuza234

14.09.2015 21:15

A ten pan z brudnymi rękami to jest jeszcze na kasie, taki dziwny, nie wiem czy on tam ma książeczkę sanepidu, ale ja już tam zakupów nie robię, bo się brzydzę, fuj !

# ergh

14.09.2015 21:51

Fakt, że zamiast blachy mogłaby być cegła z zewnątrz jak w Lidlu przy Ratuszu, wentylatory można choć częściowo przysłonić, ale dużo gorzej wyglądają obie blaszane biedronki, a szczególnie ta przy pko przy Uniejowskiej, fujjj, z nimi nikt się nie chce rozprawić? A Stokrotka to super sklep, ma mega dobry wybór produktów i obsługa jest bardzo miła.
Co do bloków obok, to dopiero pasztety. Zdjęliby tą paskudną blachę z bloków Pirenejska, bo obrzydlistwo straszne, ale Wspólnota ma to gdzieś, a prywaciarza krytykuje. Tego festynu już mieszkańcy owych bloków nie zauważają? Każdy balkon inny, elewacja dramat, blacha straszy całe lata.

Adi79

15.09.2015 21:52

Problem z wentylatorami w Stokrotce ma tylko jeden mieszkaniec bloku przy Pirenejskiej 2... Notorycznego strzela w te wiatraki... Dziadek, chcesz spokoju to kup sobie dom w Radiowie przy wysypisku... Z UBeckiej emerytury napewno Ci starczy...

REKLAMA

# Beta

16.09.2015 09:08

Dlaczego na Bemowie mieszkają ludzie ,którzy nie maja empatii dla drugiego człowieka.Choć mieszkam w innej części Bemowa ,to solidaryzuję się z osobami ,które we własnym mieszkaniu nie mogą wypocząć.Każdy ma prawo do wypoczynku i relaksu.Rozumiałam mieszkańców Jelonek ,jak im samoloty latały nad blokami.Rozumiem mieszkańców Fortu Bema jak im szrotu dwupłatowce burczą nad blokami,Ale najbardziej to mi szkoda ludzi ,którzy zamieszkali przy trasie.

# jacek74

16.09.2015 10:19

A ten dziadek co strzelał z wiatrówki do wentylatorów to niech sobie w łeb strzeli najlepiej. Wtedy żaden hałas już nie będzie mu przeszkadzał. Albo niech się wyniesie w inne miejsce. Stary komuch to go stać.

# Beta

16.09.2015 11:12

jacek74 Ty też kiedyś będziesz "starym dziadem" .Dlaczego komuś życzysz śmierci.Rozumiem,że nie masz pracy i hektujesz wszystko i wszystkich

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA