REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# aswe

09.07.2014 07:12

W Rembertowie nie lepiej. Capi jak w najgorszym kiblu w przejściu podziemnym

# NIK!

12.07.2014 04:29

Coś podobnego -- zabytek nieprzyjazny niepełnosprawnym! No któż by się spodziewał! A następny numer będzie, jak będą chcieli przebudować stacje na dwuperonowe dla większej prędkości...

# gość

14.07.2014 08:51

Te stacje powinny zostać rozebrane przy okazji remontu całej linii - żadnej wartości nie przedstawiają.

REKLAMA

# fred

17.07.2014 11:21

albo w Wawrze napisy w stylu Radom pamiętamy, czy wawerscy legioniści nabazgrolone chyba przez kilkulatka

# fred

13.08.2014 21:17

Większość napisów zamalowana. Dziękuję.

# gość

17.12.2014 23:08

ja mieszkam przy jednej z tych stacji i ich stan jest skandalicznie koszmarny!!! oczywiście pewnie pkp nie rozpocznie remontu bo konserwator się nie zgodzi a jeszcze chwila i te wiaty same się ROZPIER***Ą!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czemu mieszkańcy tak bronią te wiaty? przecież one są zwykłymi zniszczonymi piepszonymi dachami tak jak na każdej stacji. a poza tym w polsce jest jeszcze wiele stacji z takimi wiatami. więc te wiaty mogły by być zburzone gdyby nie konserwator a ludzie mogliby obserwować takie stacje gdzie indziej tam gdzie bardziej pasują

REKLAMA

# gość

18.12.2014 10:16

#gość napisał(a) 17.12.2014 23:08
ja mieszkam przy jednej z tych stacji i ich stan jest skandalicznie koszmarny!!! ...te wiaty mogły by być zburzone...
Te wiaty to zabytek na skalę światową.
Trzeba je poddać renowacji.

# wiat

22.05.2017 20:49

Trzeba zamówić http://www.toparchitektura.pl/wiaty-przystankowe.html.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe