Forum › Wawer
# aswe 09.07.2014 07:12 |
|
W Rembertowie nie lepiej. Capi jak w najgorszym kiblu w przejściu podziemnym
|
# NIK! 12.07.2014 04:29 |
|
Coś podobnego -- zabytek nieprzyjazny niepełnosprawnym! No któż by się spodziewał! A następny numer będzie, jak będą chcieli przebudować stacje na dwuperonowe dla większej prędkości...
|
# gość 14.07.2014 08:51 |
|
Te stacje powinny zostać rozebrane przy okazji remontu całej linii - żadnej wartości nie przedstawiają.
|
# fred 17.07.2014 11:21 |
|
albo w Wawrze napisy w stylu Radom pamiętamy, czy wawerscy legioniści nabazgrolone chyba przez kilkulatka
|
# fred 13.08.2014 21:17 |
|
Większość napisów zamalowana. Dziękuję.
|
# gość 17.12.2014 23:08 |
|
ja mieszkam przy jednej z tych stacji i ich stan jest skandalicznie koszmarny!!! oczywiście pewnie pkp nie rozpocznie remontu bo konserwator się nie zgodzi a jeszcze chwila i te wiaty same się ROZPIER***Ą!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czemu mieszkańcy tak bronią te wiaty? przecież one są zwykłymi zniszczonymi piepszonymi dachami tak jak na każdej stacji. a poza tym w polsce jest jeszcze wiele stacji z takimi wiatami. więc te wiaty mogły by być zburzone gdyby nie konserwator a ludzie mogliby obserwować takie stacje gdzie indziej tam gdzie bardziej pasują
|
# gość 18.12.2014 10:16 |
|
#gość napisał(a) 17.12.2014 23:08 Te wiaty to zabytek na skalę światową.ja mieszkam przy jednej z tych stacji i ich stan jest skandalicznie koszmarny!!! ...te wiaty mogły by być zburzone... Trzeba je poddać renowacji. |
# wiat 22.05.2017 20:49 |
|
Trzeba zamówić http://www.toparchitektura.pl/wiaty-przystankowe.html.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.