REKLAMA
REKLAMA
Forum Targówek
Sprzęt sportowy
# Serdel 28.11.2022 11:14 |
|
Jak wygląda sytuacja ze sprzętem treningowym obecnie? Chciałbym kilka opcji do domowej siłowni kupić i szukam jakichś sensownych propozycji. Jak możecie mi coś pod tym kątem polecić, macie jakieś sprawdzone sprzęty, które możecie zaproponować to dajcie znać, chętnie skorzystam z podpowiedzi i coś sensownego kupię.
|
# Grymooo 30.11.2022 11:11 |
|
Swój sprzęt wprowadzają także polskie marki jak między innymi K-Sport - https://www.k-sport.com.pl/, gdzie faktycznie to dość popularna firma. CO ciekawe już widziałem ten sprzęt na różnych relacjach między innymi u fit.lovers i kilku innych, którzy promują trening i zdrowy styl życia więc widać, że polska marka jest dość chętnie wybierana.
|
# Demoin 28.12.2022 14:01 |
|
Ostatnio zauważyłem, że zaczął się u AJ Polish American pojawiać sprzęt od K-sport.com.pl. Ciekawa opcja, bo wiem, że to nasz krajowy producent i fajnie, że też zaczyna się ze swoim sprzętem pojawiać u tych popularnych osób, które promują swoje plany treningowe.
|
LINKI SPONSOROWANE
REKLAMA
REKLAMA
Znajdź swoje wakacje
REKLAMA
REKLAMA
Najnowsze informacje na TuTargówek
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Artykuły partnerskie
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl
Stanowią one własność prawnie chronioną należącą do Wakacje.pl S.A. i/lub jej partnerów.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA