REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

Sprzedaż spółki zadłużonej

Wiktor35

08.07.2019 10:35

Jeśli jesteście zainteresowani sprzedażą lub kupnem spółki to polecam usługi ltdbroker.pl Dla każdego znajdą właściwe rozwiązanie, wesprą od strony księgowości i prawnej. Pomogą w uporządkowaniu dokumentacji, mogą pośredniczyć w znalezieniu kontrahentów gotowych kupić spółkę, przygotują druki i będą monitorować cały proces.W wymagających tego sytuacjach znajdą dla firmy odpowiednie osoby do pełnienia funkcji prezesa zarządu spółki. Nowy zarząd spółki prowadzi jej sprawy dla dotychczasowych wspólników na określonych zasadach i w określonym w kontrakcie czasie.

# Feliks

24.08.2019 11:04

Hej. Dzięki za przydatne informacje. Ja jeszcze jak mieszkałem we Wrocławiu to kontaktowałem się z jedną firmą zajmującą się sprzedażą i rejestracją spółek. Wydawali mi się w miarę sensowni i teraz kiedy w końcu się zdecydowałem na zakup nie wiem czy do nich właśnie nie zadzwonię. Może ktoś zna i chciałby się wypowiedzieć na ich temat - https://spolka.org/spolki-na-sprzedaz . Z góry dzięki :)

# DamianOl

29.06.2020 14:10

Ja natomiast zdecydowałem się postawić na SprzedajSpółke http://sprzedajspolke.pl/ z Łodzi. Przede wszystkim profesjonalne wsparcie obsługi, dobra oferta i też przebiegło to pomyślnie. Co ważne można także kupić u nich już gotową spółkę która jest czynnym płatnikiem Vat i Vat UE oraz nadanymi numerami. Warto się przekonać, myślę że nie będziecie żałowali.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl