REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Sprawy do bwradny

# aśka

17.11.2009 11:23

"... Bo co mają zrobić z wolnym czasem (zwłaszcza młodzi) tak zwyczajnie, na co dzień, po lekcjach, kiedy amatorskim drużynom piłkarskim trudno znaleźć bezpłatne boisko na treningi, a burmistrz ds. kultury bezradnie rozkłada ręce wobec decyzji dyrektora nadzorowanej placówki? "
To fragment artykułu z AVECIARZA.
Najgorsze jest to że pomimo wielkiej kampanii promującej sport w naszej dzielnicy brakuje też hal do trenowania piki nożnej dla grup zorganizowanych.Grupa chłopców grających w barwach Białołęki i reprezentujących naszą dzielnice na turniejach sportowych,trenuje raz w tygodniu w BOS i to na 1/3 sali,nic więcej nie udało się wywalczyć.

# bwradny

17.11.2009 13:04

o jakie stowarzyszenie/klub chodzi?

# marta

18.11.2009 09:57

nie wiem czy asia pisze o tym samym klubie ale bardzo podobna sytuacja jest w klubie piłki nożnej SS Białołęka rocznik 2000,ani grosza dofinansowania nie dostajemy od września tego roku a halę do treningów zimowych rodzice musieli sami załatwiać i sami ją opłacamy wszystkie turnieje w których dzieciaki biorą udział są finansowane z naszych pieniędzy,średnio chłopcy jeżdżą na dwa turnieje w miesiącu mogło by ich być więcej ale nie mamy na to środków.Reprezentujemy gminę która ma nas tak na prawdę w .... nosie delikatnie mówiąc.

REKLAMA

# bwradny

18.11.2009 16:17

poproszę o szczegóły obydwu spraw na mojego maila avetki@wp.pl

# Beata

19.11.2009 21:11

Czy to jest biuro radnego ? Przecież co kto nie napisze to on zawsze udziela porady do zmęczenia.Daj sobie spokój i nam także.

# bwradny

19.11.2009 21:20

radni nie mają swoich biur. pragnę zauważyć, że ten temat jest adresowany do mnie. Poza tym forum ma charakter publiczny. Zabieram głos w sprawach, które mnie dotyczą, interesują itd. Nie we wszystkich tematach znajdziesz moje posty. Jeśli potrzebujesz chwili wytchnienia - weź urlop.

REKLAMA

# Beata

22.11.2009 11:03

Ty powinieneś nam dać spokój .

# lek

23.11.2009 09:38

Przed wyborami trzeba choć poudawać ze się coś robi.

# bwradny

23.11.2009 13:06

Chciałabyś, Beatko, oj chciała...

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024