Forum › Białołęka
Sprawy do bwradny
# aśka 17.11.2009 11:23 |
|
"... Bo co mają zrobić z wolnym czasem (zwłaszcza młodzi) tak zwyczajnie, na co dzień, po lekcjach, kiedy amatorskim drużynom piłkarskim trudno znaleźć bezpłatne boisko na treningi, a burmistrz ds. kultury bezradnie rozkłada ręce wobec decyzji dyrektora nadzorowanej placówki? "
To fragment artykułu z AVECIARZA. Najgorsze jest to że pomimo wielkiej kampanii promującej sport w naszej dzielnicy brakuje też hal do trenowania piki nożnej dla grup zorganizowanych.Grupa chłopców grających w barwach Białołęki i reprezentujących naszą dzielnice na turniejach sportowych,trenuje raz w tygodniu w BOS i to na 1/3 sali,nic więcej nie udało się wywalczyć. |
# bwradny 17.11.2009 13:04 |
|
o jakie stowarzyszenie/klub chodzi?
|
# marta 18.11.2009 09:57 |
|
nie wiem czy asia pisze o tym samym klubie ale bardzo podobna sytuacja jest w klubie piłki nożnej SS Białołęka rocznik 2000,ani grosza dofinansowania nie dostajemy od września tego roku a halę do treningów zimowych rodzice musieli sami załatwiać i sami ją opłacamy wszystkie turnieje w których dzieciaki biorą udział są finansowane z naszych pieniędzy,średnio chłopcy jeżdżą na dwa turnieje w miesiącu mogło by ich być więcej ale nie mamy na to środków.Reprezentujemy gminę która ma nas tak na prawdę w .... nosie delikatnie mówiąc.
|
# bwradny 18.11.2009 16:17 |
|
poproszę o szczegóły obydwu spraw na mojego maila avetki@wp.pl
|
# Beata 19.11.2009 21:11 |
|
Czy to jest biuro radnego ? Przecież co kto nie napisze to on zawsze udziela porady do zmęczenia.Daj sobie spokój i nam także.
|
# bwradny 19.11.2009 21:20 |
|
radni nie mają swoich biur. pragnę zauważyć, że ten temat jest adresowany do mnie. Poza tym forum ma charakter publiczny. Zabieram głos w sprawach, które mnie dotyczą, interesują itd. Nie we wszystkich tematach znajdziesz moje posty. Jeśli potrzebujesz chwili wytchnienia - weź urlop.
|
# Beata 22.11.2009 11:03 |
|
Ty powinieneś nam dać spokój .
|
# lek 23.11.2009 09:38 |
|
Przed wyborami trzeba choć poudawać ze się coś robi.
|
# bwradny 23.11.2009 13:06 |
|
Chciałabyś, Beatko, oj chciała...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.