Forum › Bielany

| # Wredny Kocur 05.05.2022 13:52  | 
   |
| 
       Ostatnio spacerowałem po żoliborzu i miałem z partnerką niezłą bekę, bo przeważająca większość parkomatów ma panele solarne ustawione w stronę.... północną. Nie wiem jak to ma działać. 
    | 
|
| # Jam Łasica 05.05.2022 14:39  | 
   |
| 
       Dramat. Cymbały niszczą Bielany, prawie rok zwężania jednej ulicy. I po co? Korki większe, ludzie stoją w autobusach. Tak to jest, jak kretyni dorwą się do władzy. 
    | 
|
| # Chomicz 06.05.2022 00:08  | 
   |
| 
       DDR przy Wólczańskiej przegrał z 4 pasami ulicy. 3 pasy w stronę chomiczowki. 
   W środkowej części Sokratesa jest drogą prawie idealną. Szkoda, że na końcach projektanci stchórzyli i nie zmienili jej wystarczająco.  | 
|
| # Inżynier 07.05.2022 01:25  | 
   |
| 
       Przebudowa ulicy trwa rok i okazuje się, że jezdnie owszem - są nowe, ale chodniki już nie wszędzie. Widzieliście Państwo poklejone asfaltem do starego dojścia do przystanków? 
    | 
|
| # Rafał z Balzaka 09.05.2022 10:21  | 
   |
| 
       Jaki Prezydent Warszawy taki poziom inwestycji ( DNO) po co to było robić. wystarczyło dać światła, bo progi już też sporo pomogły. Ale narzekają że kasy brak. 
    | 
|
| # fan Trzaska 09.05.2022 11:39  | 
   |
| 
       Każdy kto krytykuje ten remont, ZDM, Ratusz i Pana Prezydenta to agent Putina na żołdzie Kaczyńskiego albo odwrotnie. 
    | 
|
| # zdrowie baranów zzddmm 10.05.2022 11:49  | 
   |
| 
       Pietruczuk nie robił sobie zdjęć propagandowych z otwarcia tej ulicy?!!! 
   A to szkoda :(  | 
|
| # Horacy 17.05.2022 21:20  | 
   |
| 
       Zamiast zwężać ulicę zainstalować bylo światla w 2 lub 3 miejscach byloby bezpieczniej a te pieniądze przeznaczyć bylo na tereny rekreacyjne co więcej daloby korzyści dla ludzi, moglaby powstać tężnia co dla zdrowia by się przydalo bo nie wszyscy mogą wyjechać na urlop, a teraz to kurzu jest wszędzie pod dostatkiem chyba nie dla zdrowia a szalencow i tak nic nie powstrzyma bo mają wszystko w nosie. 
    | 
|
| # Marian 17.05.2022 23:09  | 
   |
| 
       #Wredny Kocur napisał(a) 05.05.2022 13:52 Głupiś ty. Te panele są pełne po godzinie ładowania. Nie muszą oddawać energii innym.Ostatnio spacerowałem po żoliborzu i miałem z partnerką niezłą bekę, bo przeważająca większość parkomatów ma panele solarne ustawione w stronę.... północną. Nie wiem jak to ma działać.  | 
|
| # Marian 17.05.2022 23:10  | 
   |
| 
       #Chomicz napisał(a) 06.05.2022 00:08 Kmiocie, nie ma ulicy Wólczańskiej...DDR przy Wólczańskiej przegrał z 4 pasami ulicy. 3 pasy w stronę chomiczowki. W środkowej części Sokratesa jest drogą prawie idealną. Szkoda, że na końcach projektanci stchórzyli i nie zmienili jej wystarczająco.  | 
|
| # Szymek 29.05.2022 10:57  | 
   |
| 
       Czemu nie poprowadzono ścieżki rowerowej po drugiej stronie ulicy? 
    | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl

Znajdź swoje wakacje

Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.