Forum › Bielany
# Wredny Kocur 05.05.2022 13:52 |
|
Ostatnio spacerowałem po żoliborzu i miałem z partnerką niezłą bekę, bo przeważająca większość parkomatów ma panele solarne ustawione w stronę.... północną. Nie wiem jak to ma działać.
|
# Jam Łasica 05.05.2022 14:39 |
|
Dramat. Cymbały niszczą Bielany, prawie rok zwężania jednej ulicy. I po co? Korki większe, ludzie stoją w autobusach. Tak to jest, jak kretyni dorwą się do władzy.
|
# Chomicz 06.05.2022 00:08 |
|
DDR przy Wólczańskiej przegrał z 4 pasami ulicy. 3 pasy w stronę chomiczowki.
W środkowej części Sokratesa jest drogą prawie idealną. Szkoda, że na końcach projektanci stchórzyli i nie zmienili jej wystarczająco. |
# Inżynier 07.05.2022 01:25 |
|
Przebudowa ulicy trwa rok i okazuje się, że jezdnie owszem - są nowe, ale chodniki już nie wszędzie. Widzieliście Państwo poklejone asfaltem do starego dojścia do przystanków?
|
# Rafał z Balzaka 09.05.2022 10:21 |
|
Jaki Prezydent Warszawy taki poziom inwestycji ( DNO) po co to było robić. wystarczyło dać światła, bo progi już też sporo pomogły. Ale narzekają że kasy brak.
|
# fan Trzaska 09.05.2022 11:39 |
|
Każdy kto krytykuje ten remont, ZDM, Ratusz i Pana Prezydenta to agent Putina na żołdzie Kaczyńskiego albo odwrotnie.
|
# zdrowie baranów zzddmm 10.05.2022 11:49 |
|
Pietruczuk nie robił sobie zdjęć propagandowych z otwarcia tej ulicy?!!!
A to szkoda :( |
# Horacy 17.05.2022 21:20 |
|
Zamiast zwężać ulicę zainstalować bylo światla w 2 lub 3 miejscach byloby bezpieczniej a te pieniądze przeznaczyć bylo na tereny rekreacyjne co więcej daloby korzyści dla ludzi, moglaby powstać tężnia co dla zdrowia by się przydalo bo nie wszyscy mogą wyjechać na urlop, a teraz to kurzu jest wszędzie pod dostatkiem chyba nie dla zdrowia a szalencow i tak nic nie powstrzyma bo mają wszystko w nosie.
|
# Marian 17.05.2022 23:09 |
|
#Wredny Kocur napisał(a) 05.05.2022 13:52 Głupiś ty. Te panele są pełne po godzinie ładowania. Nie muszą oddawać energii innym.Ostatnio spacerowałem po żoliborzu i miałem z partnerką niezłą bekę, bo przeważająca większość parkomatów ma panele solarne ustawione w stronę.... północną. Nie wiem jak to ma działać. |
# Marian 17.05.2022 23:10 |
|
#Chomicz napisał(a) 06.05.2022 00:08 Kmiocie, nie ma ulicy Wólczańskiej...DDR przy Wólczańskiej przegrał z 4 pasami ulicy. 3 pasy w stronę chomiczowki. W środkowej części Sokratesa jest drogą prawie idealną. Szkoda, że na końcach projektanci stchórzyli i nie zmienili jej wystarczająco. |
# Szymek 29.05.2022 10:57 |
|
Czemu nie poprowadzono ścieżki rowerowej po drugiej stronie ulicy?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.