REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Smętny Jacek

# Indianin- powiew wiatru

03.03.2006 15:16

Gdy do ręki wezmę NGP to wiem że wspomnienia z dziecinstwa produkuje Jacek Kaznowski. Czy my musimy znać Twoją gehenne pracy .Co wyprawiałeś z odpadami ?Starczy już tego.Byłeś wszak tam dyrektorem i nie pracowałeś za darmo.Napisz coście zrobili konkretnie wraz ze Smokiem w Porcie.Kiedy wedlug Ciebie popłynie gondola kanalem a tlum będzie rzucał wianki i krzyczal hosanna ,hosanna oto plynie Ten wielki .Ten ktory przywrócil ludziom radość.Ryby ,ptaki i ludzie pozdrawiają Cię bo dałeś im wiarę że po tylu latach jako Przewodniczący Rady to co powiedziałes na początku stało się.A Rzekłeś- uruchomie ten ściek -kanał przynajmniej do Smoka. Niech poczuje na swej hacjendzie zapach fekaliów tak jak czują Ci ktorzy mieszkają przy Czajce.
Tak rzekłem i tak ku radości okolicznych czynie.
A to czy wywiozłeś samochód śmieci ( może tylko na papierze ) to Twoja glowa.Może przez swą opieszalość masz wyrzuty sumienia że ktoś Ci asmę albo alergie zawdzieńcza.

# chory od patrzenia

05.03.2006 19:36

Dobrze byloby by Jacek opisał np temat -Przychodnia zdrowia chluba Bialołęki.Mój wpływ na tempo pracy itp...

# rezus

06.03.2006 16:09

Jacek ma teraz problemy .Wszystko na jego glowie .A glowa ma to do siebie że nie zawsze wszystko przyjmie.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni