Forum › Białołęka
Smętny Jacek
# Indianin- powiew wiatru 03.03.2006 15:16 |
|
Gdy do ręki wezmę NGP to wiem że wspomnienia z dziecinstwa produkuje Jacek Kaznowski. Czy my musimy znać Twoją gehenne pracy .Co wyprawiałeś z odpadami ?Starczy już tego.Byłeś wszak tam dyrektorem i nie pracowałeś za darmo.Napisz coście zrobili konkretnie wraz ze Smokiem w Porcie.Kiedy wedlug Ciebie popłynie gondola kanalem a tlum będzie rzucał wianki i krzyczal hosanna ,hosanna oto plynie Ten wielki .Ten ktory przywrócil ludziom radość.Ryby ,ptaki i ludzie pozdrawiają Cię bo dałeś im wiarę że po tylu latach jako Przewodniczący Rady to co powiedziałes na początku stało się.A Rzekłeś- uruchomie ten ściek -kanał przynajmniej do Smoka. Niech poczuje na swej hacjendzie zapach fekaliów tak jak czują Ci ktorzy mieszkają przy Czajce.
Tak rzekłem i tak ku radości okolicznych czynie. A to czy wywiozłeś samochód śmieci ( może tylko na papierze ) to Twoja glowa.Może przez swą opieszalość masz wyrzuty sumienia że ktoś Ci asmę albo alergie zawdzieńcza. |
# chory od patrzenia 05.03.2006 19:36 |
|
Dobrze byloby by Jacek opisał np temat -Przychodnia zdrowia chluba Bialołęki.Mój wpływ na tempo pracy itp...
|
# rezus 06.03.2006 16:09 |
|
Jacek ma teraz problemy .Wszystko na jego glowie .A glowa ma to do siebie że nie zawsze wszystko przyjmie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.