Forum › Targówek
# z zacisza i bródna 10.09.2014 12:10 |
|
Witam
Chciałbym dożyć czasu kiedy bede mógł wypożyczyć kajak i przepłynąć ten nasz kanałek na nim, to by była fajna atrakcja nie tylko dla mnie ale myślę że i dla innych również |
# mieszkanka zacisza 10.09.2014 13:55 |
|
A po co kawiarenki i foodtrucki????? Największą zaletą promenady w tej i tak ruchliwej i przeludnionej okolicy jest cisza i spokój. I niech już tak zostanie. Dla mnie jedynym prawdziwym grzechem na tej liście jest zanieczyszczenie wody, reszcie dałabym zwyczajnie spokój.
|
# mieszkanka zacisza 10.09.2014 13:56 |
|
#z zacisza i bródna napisał(a) 10.09.2014 12:10 Witam Chciałbym dożyć czasu kiedy bede mógł wypożyczyć kajak i przepłynąć ten nasz kanałek na nim, to by była fajna atrakcja nie tylko dla mnie ale myślę że i dla innych również świetny pomysł! |
# mieszkanka zacisza 10.09.2014 19:34 |
|
Na ul .Ostródzkiej znajduje się Villa Ostródzka 14 .Od Villi do kanałku i nowego skwerka jest dwa kroki .Można zjeść lunch od godz 12:00 za jedyne 19 zł.Karta menu przepyszna i kawka itp.Zapraszamy można zobaczyć Villa Ostródzka.pl oraz Facebook .Zaciszne -spokojne -piękne miejsce !!!
|
# vlad palownik 11.09.2014 07:36 |
|
#mieszkanka zacisza napisał(a) 10.09.2014 19:34 Na ul .Ostródzkiej znajduje się Villa Ostródzka 14 .Od Villi do kanałku i nowego skwerka jest dwa kroki .Można zjeść lunch od godz 12:00 za jedyne 19 zł.Karta menu przepyszna i kawka itp.Zapraszamy można zobaczyć Villa Ostródzka.pl oraz Facebook .Zaciszne -spokojne -piękne miejsce !!! Co to za nazwy Villa i Lunch. A nie można by przyjść do Baru,Gospody,Karczmy i zjeść obiad. |
# vlad palownik 11.09.2014 07:39 |
|
#z zacisza i bródna napisał(a) 10.09.2014 12:10 Witam Chciałbym dożyć czasu kiedy bede mógł wypożyczyć kajak i przepłynąć ten nasz kanałek na nim, to by była fajna atrakcja nie tylko dla mnie ale myślę że i dla innych również Mogły by się sprowadzić bobry fajnie by się wtedy meandrowało po kanałku jak w Utrechcie:) |
# LMW 11.09.2014 10:47 |
|
Rewitalizacja czy pacyfikacja? Jak pięknie wyglądały brzegi przed zabetonowaniem- miedzy Krośniewicką a Rolanda była piękna kolorowa od ziół skarpa. Teraz wszystko jest golone i obs...ne. Psy pogoniły kaczki i bobry. Jeden brzeg powinien pozostać dziki jako ostoja dla zwierząt. Bulwar wystarczyłby na jednym. Ja herbatkę pijam w domu, nie czuję potrzeby bzdurnego lansowania się.
|
# Gabriela 18.09.2014 14:44 |
|
Brakuje mi tam, tak jak i w Parku Bródnowskim, tablic informujących o szkodliwości karmienia kaczek oraz innych ptaków byle czym (czipsy, moczony chleb itp). Tablice takie, opracowane merytorycznie i estetycznie przez Stołeczne Towarzystwo Ochrony Ptaków, widziałam nad akwenami w innych dzielnicach Stolicy. Czyży Targówek już do Stolicy nie należał? Co na to Pan Burmistrz Wacław Kowalski?
Gabriela |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.