REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# CzaskowskY

24.03.2020 16:10

Co za durne wyliczenia. Gdyby były w tramwaju tylko 2 miejsca siedzące, jedno z przodu, drugie 20m dalej z tyłu, to według tych wyliczeń mogłaby jechać tylko jedna osoba. Może trzeba ruszyć głową i policzyć jeszcze miejsca stojące, z zachowaniem odległości zalecanych przez WHO. Co za dureń wysilił się nad tym artykułem... NIEPOJĘTE!

# asior

24.03.2020 16:12

Tak nieśmiało spytam, a nie można przywrócić rozkładu z tzw. dnia codziennego?
Może też warto znieść opłaty za parkowanie?
Czy miasto coś robi ? Czy tylko komentuje?

# debilu

24.03.2020 17:30

#CzaskowskY napisał(a) 24.03.2020 16:10
Co za durne wyliczenia. Gdyby były w tramwaju tylko 2 miejsca siedzące, jedno z przodu, drugie 20m dalej z tyłu, to według tych wyliczeń mogłaby jechać tylko jedna osoba. Może trzeba ruszyć głową i policzyć jeszcze miejsca stojące, z zachowaniem odległości zalecanych przez WHO. Co za dureń wysilił się nad tym artykułem... NIEPOJĘTE!
Twoim zdaniem ten artykuł napisał premier?

REKLAMA

# romanst34

24.03.2020 17:37

U mnie na bielanach jest ok. Mieszkanie kupiłem rok temu dzieki https://tur-nieruchomosci.pl/ . POlecam

# sdf

24.03.2020 19:25

#CzaskowskY napisał(a) 24.03.2020 16:10

Idąc za cytatem:" pojawią się ograniczenia dotyczące poruszania się w komunikacji publicznej - tylko miejsca siedzące, podzielone przez dwa. Jeśli miejsc siedzących w pojeździe jest 70, to na jego pokładzie może znajdować się maksymalnie 35 osób" - przeczytaj artykuł parę razy, przeczytaj to co napisałem , naucz się na pamięć a zrozumienie przyjdzie z czasem...

# Marian

25.03.2020 10:48

Wystarczy znieść opłaty za parkowanie i ludzie sami do pracy pojadę. Ale to pełowców to za trudne. Chcę zarazy w mieście żeby potem móc narzekać na PIS.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025