REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# romki89

13.12.2019 14:02

Troche manipulacja tytułem. To była wina kierowcy a nie rowerzystki. Dostała mandat bo była pijana.. Ale za wymuszenie pierwszeństwa dostał mandat kierowca.

# mirosław

13.12.2019 14:07

Była pijana mając 0,25 promila we krwi? To jest legalna zawartość alkoholu w całej starej UE.

# Man Dat

13.12.2019 14:08

A można było przecież zaprojektować i wybudować skrzyżowanie jako mniej kolizyjne...

REKLAMA

# zmartwiony

13.12.2019 14:15

Dlaczego wybielacie kierowcę (winnego)? Lobby motoryzacyjne znowu pociąga za sznurki?

# Artii

13.12.2019 19:22

Pierwszenstwo maja tu samochody. Nie wiem dlaczego nikt tego nie napisze
"Obecnie jadący Świderską mają pierwszeństwo a docelowo będzie to skrzyżowanie równorzędne."
Czyli kobieta wjechała pod samochód

# HGS299

13.12.2019 19:43

Tam powinien być przejazd rowerowy na progu zwalniającym - wtedy byłoby bezpiecznie

REKLAMA

# J.K.

14.12.2019 08:34

Ja już dawno o tym pisałem. Tam musi być barierka, a przejście i przejazd oddalone od tzw "Zzza winkla. Sytuacja będze się powtarzać do czasu wprowadzenia tych zmian Mało który kierowca wie że podobna pułapka jest i z drugiej strony, bo wymuszony manewr skrętu w lewo skupia uwagę na zakręcie
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl