Forum › Bielany
# zBielan 30.04.2015 20:03 |
|
I prujące 100km/h dzikusy z blachami WA, WL i WWL. Od kiedy otworzyli most północny, komunikacja na Bielanach to jeden wielki koszmar.
|
# acer 30.04.2015 22:26 |
|
A z blachami WD i WB to nie ma dzikusów? Same anioły?
Dzikusem to musiał być ktoś kto przez środek miasta i osiedli puścił takie wielopasmowe monstrum, od tego trzeba zacząć. Więcej trzeba wymagać od planistów niż osób za kierownicą które jadą tak jak im pozwala droga. |
# jesiotr 30.04.2015 22:40 |
|
A chca budowac kolejne autostrady przez miasto. Starczy wejsc na SISKOM i zobaczyc na mape transportowa. Niedlugo bedziemy mieli gestsza siec kilkupasmowek niz Los Angeles. Tyle ze tam przekroczenie predkosci o 10 mil kierowca konczy z twarza na masce samochodu i kajdankami na rekach.
|
# eRDe 01.05.2015 00:21 |
|
#zBielan napisał(a) 30.04.2015 20:03 I prujące 100km/h dzikusy z blachami WA, WL i WWL. Od kiedy otworzyli most północny, komunikacja na Bielanach to jeden wielki koszmar. WWL to rzadkość w naszej okolicy, co do pozostałych blach się zgodzę;) Niestety przynieśli swoją kulturę na Bielany. Dzięki "mądrym" decyzją naszej ukochanej władzy musimy z tym żyć. |
# eRDe 01.05.2015 00:24 |
|
#acer napisał(a) 30.04.2015 22:26 A z blachami WD i WB to nie ma dzikusów? Same anioły? Na pewno nie same anioły. Jednak dopiero po otwarciu mostu mieszkańcy Bielan mogą się dokładnie zapoznać z inną kulturą jazdy w pełnej formie. Na Bielanach się wychowałem, tu uczyłem się jeździć, stąd przez wiele lat jeździłem do pracy, ale wiele zjawisk drogowych poznałem dopiero po otwarciu mostu. |
# eRDe 01.05.2015 00:26 |
|
Przepraszam za rażący błąd ortograficzny w swoim wpisie i jeszcze chciałbym dołączyć się do Pana Acer w sprawie "dzikusów".
|
# Sindartha 02.05.2015 07:05 |
|
Ten odcinek to ofiara całopalna złożona bóstwu o nazwie "Święta Przepustowość".Ofiarami będą mieszkańcy Bielan ginący pod metalowymi puszkami na blachach WL,WWL(ich kierowcy żyją w ciągłym niedoczasie).
Bóstwo to niczym bogini Kali ,lubi krew a jej kapłanami są Janusz Galas,Jacek Wojciechowicz i wielu innych samorządowców.Amen. |
# Sindartha9 02.05.2015 07:05 |
|
Ten odcinek to ofiara całopalna złożona bóstwu o nazwie "Święta Przepustowość".Ofiarami będą mieszkańcy Bielan ginący pod metalowymi puszkami na blachach WL,WWL(ich kierowcy żyją w ciągłym niedoczasie).
Bóstwo to niczym bogini Kali ,lubi krew a jej kapłanami są Janusz Galas,Jacek Wojciechowicz i wielu innych samorządowców.Amen. |
# mieszkanka bielan 02.05.2015 08:57 |
|
O ile się nie mylę przejść jest tyle ile było przed remontem, i osobiście czuję się na nich o wiele bezpieczniej niż wcześniej.
|
# eRDe 02.05.2015 10:52 |
|
Sindartha9, fajny komentarz. Uśmiałem się z rana.
|
# eRDe 13.05.2015 21:45 |
|
#Sindartha9 napisał(a) 02.05.2015 07:05 Ofiarami będą mieszkańcy Bielan ginący pod metalowymi puszkami na blachach WL,WWL(ich kierowcy żyją w ciągłym niedoczasie). Niestety już jest pierwsza ofiara:( |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.