Forum › Bielany
# Hmm 07.06.2021 22:17 |
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem: informatyk przedsiębiorca wraz z rodziną, otrzymał mieszkanie oraz dwuletnią pensję od prezydenta miasta, które zaciągnęło półtora miliarda kredytu.
|
# xxx 08.06.2021 08:28 |
|
Też zawsze się nad tym zastanawiam. Przecież ci ludzie nie wychodzą z łagrów w totalnej biedzie, tylko sprzedają majątek, którego tam dorobili się 70 lat po wojnie. Najczęściej mają też wykształcenie i są w pełni sił do pracy. Dlaczego oni dostają mieszkania komunalne i utrzymanie, skoro setki tysięcy zwykłych imigrantów radzi sobie bez tego?
|
# Misio 08.06.2021 12:36 |
|
Do #xxx
Bo to repatrianci, a nie "setki tysięcy zwykłych imigrantów". Jest to dług wobec Polaków pozostawionych na Wschodzie. |
# Normalnyy 09.06.2021 14:08 |
|
Tak #Misio, Czaskoski-Brązowa Rura spłaca jakiś wyimaginowany dług z pieniędzy podatników, powinien za to już siedzieć. Wcześniej wydał kupę naszych pieniędzy na squaty dla zboczeńców z LGBTZXEVY (czy pominąłem jakąś z pięćdziesięciu sześciu płci?).
|
# ble 11.06.2021 00:23 |
|
I jeszcze dołożyć 500 +, czynsz na kilka lat, a Polacy niech za to płacą
|
# Ona 26.06.2021 23:42 |
|
A może i mi Pan da mieszkanie?pracuje całe życie w niby porządnej państwowej firmie.Zarabiam żenująco a jak czytam jaka jest średnia płaca w mojej firmie krew mnie zalewa.Bo to pisowe towarzystwo podwyższa średnią.Mimo to byłam zmuszona kupić mieszkanie na kredyt.Padlo na Bielany i od tej pory mam jakąś pokutę bo tu w lato spać się nie da Niepracujący się bawią a pracujący mogą paść na ryj.Nigfy nie zrozumiem naszego prawa.Ten co pracuje nie dostaje pomocy.Trzebs być niedobem,cwaniakiem w tym kraju.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.