Forum › Bemowo
# nnn 06.02.2023 15:41 |
|
Mam nadzieję, że nikt nie przyjdzie.
|
# Dziękujemy 07.02.2023 08:16 |
|
Posłanka Gajewska już wypromowała największego lenia w historii prezydentury Warszawy.
|
# jedwabiak 07.02.2023 08:54 |
|
a ja myślę że sporo lemingów przyleci... w Warszawie sporo takich mieszka.
pewnie nie powie o tym kto mu te ciężkie euro za konsulatacje zapłacił, ale po ostanich jego wypowiedziach można domyśleć się kto płaci mu za trolowanie... |
# Ksiegowy 07.02.2023 20:32 |
|
#jedwabiak napisał(a) 07.02.2023 08:54 Przyjdź i sam spytaj....a ja myślę że sporo lemingów przyleci... w Warszawie sporo takich mieszka. pewnie nie powie o tym kto mu te ciężkie euro za konsulatacje zapłacił, ale po ostanich jego wypowiedziach można domyśleć się kto płaci mu za trolowanie... Ja bym spytał kto czym zapłacił za zorganizowanie tego spotkania |
# jedwabiak 09.02.2023 11:59 |
|
no i wygląda że kasa mu leciała z Emiratów...
gdyby w PL jakiś dziennikarz o tym pisał to pewnie zostałby oskarżony o zniesławienie... ale tym razem to holederscy dziennikarze z NRC ------ "100 tys. dolarów rocznie ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich". Holenderska gazeta o Radosławie Sikorskim |
# Euroski 10.02.2023 19:31 |
|
Z takimi orłami to Platfąsy niechybnie zbliżają się do przerżnięcia kolejnych wyborów.
|
# Arpa61 27.02.2023 05:06 |
|
Nie mam nic lepszego do roboty niż oglądać kryminalistę-mitomana i rosyjskiego szpiega?Jak będę chciał obejrzeć taką "buzię", to pojadę do jakiegoś więzienia zrobić reportaż na oddziale dewiantów przestępców seksualnych.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.