REKLAMA
REKLAMA
Forum Bemowo
Kosmetyki z kwasami czy peelingi
# Małgosia 08.11.2021 13:46 |
|
Czy kosmetyki z kwasami przypominają w zaletach peelingi, czy możecie mi zdradzić, czego na co dzień używacie? Szukam inspiracji, bo wymieniam raz na jakiś czas marki, z których korzystam. Proszę dajcie jakieś propozycje wszystkie chętnie przeanalizuję.
|
# marta66 16.11.2021 11:40 |
|
Bardzo mi się podoba ten sklep e-naturalne.pl, bo masz tam wszystko niezbędne do przygotowania własnych kosmetyków. Jeżeli skład ich preparatów, z jakiegoś powodu Ci się nie podoba to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby samodzielnie pokombinować. To tylko pokazuje klasę działania i specjalizację.
|
# Silka77 21.11.2021 23:02 |
|
Jak szukasz fajnego peelingu polecam ci ten z Bielendy do całego ciała Oczyszczająco odżywczy peeling do ciała z linii Eco Nature
|
# gosiaczkowa 09.01.2023 17:57 |
|
Przede wszystkim to każdy z nas zawsze decyduje się samodzielnie na to jakich kosmetykó będzie używał i ja wiem doskonale, że jest to coś niezwykle istotnego. W sumie od siebie chcę wam polecić znakomity zestaw płynów https://innsi.pl/pl/p/Zestaw-plynow-HydraPure-Oczyszczanie-Wodorowe/1814 i ja osobiście jestem z nich bardzo zadowolona.
|
LINKI SPONSOROWANE
REKLAMA
REKLAMA
Zapraszamy na zakupy
REKLAMA
REKLAMA
Najnowsze informacje na TuBemowo
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Artykuły partnerskie
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl
Stanowią one własność prawnie chronioną należącą do Wakacje.pl S.A. i/lub jej partnerów.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA