REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Radny Włodkowski się żeni...

# Życzliwy

19.08.2007 23:34

... tak jak w temacie. Bedąc dziś w kościele usłyszałem to na zapowiedziach. Ciekaw kiedy dokładnie. Pewnie cała rada dzielnica się zjedzie

# B.W. z narzeczoną

24.08.2007 05:57

Co do miejsca, daty i godziny - nie robimy z tego żadnych tajemnic. Zresztą kilka postów wcześniej wiele na ten temat napisano...
W każdym razie razem z narzeczoną gorąco zapraszamy wszystkie Życzliwe i Drogie nam Osoby (jak napisaliśmy w zaproszeniu) 1 IX 2007 o g. 13.30 - kościół w Płudach.
Przy okazji zachęcamy do odwiedzenia strony Fundacji Ave www.avetki.alleluja.pl.

# Wiesia z Mezem

24.08.2007 14:31

A my tu wszystkie, jak jedna, i te z klatki schodowej, i z naszego kola rozancowego, zastanawiamy sie w jakiej garsonce przyjdzie Wozniakowska ? Albo jeszcze Wam powiem, ze Pani Roza zna matke Lilki i podobno, ale to wielka tajemnica, Lilka bedzie w bryczesach i tyrolskim kapelusiku...
He. Ladnie w sumie... chyba ?
Mowilam od tym Edwardowi, mojemu Mezowi, ze i ja bym mogla... cos na glowe sobie zakupic, ale on tak na mnie popatrzyl, wzial jednorazowke, taka co mu kiedys kupilam i mowi:
Chodz Wieska, kark ci podgole...
I mi sie smieje.
Bo chcialam jeszcze powiedziec Dziewczyny, tak miedzy nami, ze Edka, to moda za bardzo nie interesuje... A Waszych ?

REKLAMA

# B.W. radny

25.08.2007 12:32

To Lilka też będzie?

# tez zonkos

25.08.2007 13:49

Oby sprostał obowiążkom małżeńskim.

# ZOSIEŃKA

31.08.2007 12:13

Może nasz Bartuś przestanie działać jak oszołom.Jest szansa ,że żona wpłynie uspokajająco na chore ambicje młodego radnego.Być może zacznie mówić ludzkim głosem.

REKLAMA

# oszołom B.W. z narzeczoną

31.08.2007 14:17

Droga Zosieńko serdecznie dziękujemy za życzenia, pozdrawiamy.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA