Forum › Targówek
# swietykrzysiek 15.11.2013 08:44 |
|
400 osób chce aby kilka, kilkanaście a może nawet kilkadziesiąt tysięcy mieszkańców miała przechlapane dojazdy do centrum przez kolejne wiele lat.
Co dzień wycina się tysiące drzew w Polsce, a oni takim czymś chcą uprzykrzyć życie. Właśnie przez takie bzdurde zachowania, społeczeństwo coraz bardziej się dzieli i konfliktuje, przez takich bałwanów. |
# Paola 15.11.2013 17:05 |
|
Spadajcie buraki z Targówka! Nie oddamy naszego Parku!
|
# HURRRRAAAAA !!! 15.11.2013 19:26 |
|
A pewnie że MUSI !!!. A skoro i ja tak twerdzę, to znaczy, że mogę być RADNYM !!! HURRRRAAAAA !!!
|
# Maciek 16.11.2013 11:26 |
|
Mam mieszane uczucia. Park jest piękny. To w zasadzie jedyne ładne miejsce w tej okolicy. Z drugiej strony trasa jest niezbędna, tylko nie dla mieszkańców tego "trójkąta bermudzkiego". Albo trzeba coś dać mieszkańcom Szmulek z zamian, albo zmienić przebieg trasy. Mieszkam na Wilnie i też mnie wkurza brak bezpośredniego połączenia drogowego z centrum, ale uważam, że robienie dobrze jednym, nie może odbywać się koszem drugich, szczególnie gdy ci drudzy, mają bardzo małą siłę przebicia.
|
# Rychu 16.11.2013 13:32 |
|
@Maciek, Szmulki zaorać, mieszkańców (meneli) wysłać do getta.
|
# swietykrzysiek 18.11.2013 07:57 |
|
spadaj Paola i jej sąsiedzi buraki. Park wam jest potrzebny żeby chalć tanie wina i popijać dynksem. Przecież to samo możecie robić w piwnicach.
|
# szulia 19.11.2013 17:56 |
|
Estakada i park pod nią, wycięte drzewa zastąpić nowymi. Harmonia i równowaga
|
# elek 20.11.2013 08:12 |
|
Harmonia i równowaga, ale nie kosztem wielu tysięcy mieszkańców. Protest szumulowizny wogóle powineń zostać jak szumowina zebrany i wyrzucony...
|
# andrzej2214 23.11.2013 12:41 |
|
Dla tych których interesują NOWE TECHNOLOGIE - goo.gl/ucjqTO - ta strona oferuje NAMIERZANIE telefonów komórkowych, namierza z dokładnośćią i pokazuje na mapie gdzie osoba się znajduję. Wada jest taka że można tego używać raz na 24h (namierzenie 1 numeru raz na 24 godziny)..
|
# Jack Black 25.02.2014 10:50 |
|
#swietykrzysiek
Te kilkanaście tysięcy NIE będzie miało przechlapane, jeśli wybierze komunikację miejska. Będzie zaraz metro, są tramwaje, autobusy, a buraki chcą pchać się samochodami do centrum. W Polsce wśród wielu ludzi pokutuje średniowieczne myślenie. Zwiększenie przepustowości ulic ZWIĘKSZA jeszcze ruch. Korki się zwiększą, zanieczyszczenie też, bo ludzie przesiądą się w samochody. Na Zachodzie zmniejsza się liczbę pasów, zamyka ulice, ogranicza prędkość i korki się zmniejszają, bo ludzie przesiadają się w komunikację miejską. Kierowcy, którzy muszą jeździć samochodami ze względów służbowych też mają lepiej, bo nie ma korków i szybciej docierają na miejsce. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.