Forum › Białołęka
Prośba do 'Echa'
# refren 28.03.2004 18:12 |
|
Dlaczego pośrodku lasu nie zrobiono nawierzchni asfaltowej na ulicy Wałuszewskiej? Chodzi o zaledwie 100 metrów ulicy. Z obu kierunków jest asfalt, który nagle się w lesie kończy na wspomniane 100 metrów. O co chodzi. Czy nie można było zbudować i tego fragmentu przyzwoicie? Zabrakło pieniędzy czy asfaltu? A może ktoś nie dopatrzył?
|
dar200 28.03.2004 19:07 |
|
Las i asfalt!!!!!!!Przepraszam ale nie bardzo kojarzę miejsce gdzie to jest?????????????
|
# **** 28.03.2004 21:44 |
|
Wiem że występowano o to by ten kawałek drogi połączyć tak zwanym asfaltem ,okazuje się jednak że nie uregulowane są sprawy własności gruntu.
|
# widz 28.03.2004 21:45 |
|
lepiej zapytaj dlaczego ulice w bialolece dw. wisniewie to wyboiste trakty gruntowe ktorymi ani przejsc ani przejechac na co poszla kasa i gdzie inwestowano podczas ostatniego pieciolecia. zdziwienie dara200 j3st uzasadnione na tle stanu innych ulic asfalt w lesie? A DOKAD TA ULICA PROWADZI? jak sobie odpowiesz to masz jasnosc
|
# ołówek 28.03.2004 21:51 |
|
Jest bardzo dobrym połączeniem Białołęki Dw. z Płochocińską. Korzystają z niej mieszkańcy w/w rejonu. Aluzja głupia.
|
# **** 28.03.2004 21:58 |
|
widz- Zabierasz głos nie znając tematu.Ulica Szamocin odchodzaca od Płochocinskiej łączy się z Wałuszewską przez ten nieszczęsny kawałek.Droga ta skraca przejazd do Modlinskiej o 2 km.
|
# Dorota 28.03.2004 21:59 |
|
A ja mam inną prosbe do redakcji. Czy ktos mogłby wyjasnic sensownosc budowy latarni nad polną drogą (nazwa na mapie Kobiałka) za pętlą autobusową Olesin, w kierunku lasu. Bylam tam dzis na pieknym spacerze. To są pola, lasy i... latarnie w budowie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.