Forum › Białołęka
# Monika 2345 07.05.2021 00:39 |
|
Ja jako wieloletni mieszkaniec z Białołęki nie Wyrażam absolutnie zgody na mural który upamiętniałby otrzymanie nagrody Nobla przez Tokarczuk która opluwa nas Polaków !!!!
Jest dużo innych lepszych tematów niż Tokarczuk i jej książki Zakłamujące i zniekształcające historię!! |
# nuevo 07.05.2021 10:22 |
|
#Monika 2345 napisał(a) 07.05.2021 00:39 Ja jako wieloletni mieszkaniec z Białołęki nie Wyrażam absolutnie zgody (...) Jest dużo innych lepszych tematów niż Tokarczuk i jej książki Zakłamujące i zniekształcające historię!! Popieram! Wg. mnie Pani Szymborska jest mniej kontrowersyjna, i ją można uwiecznić na budynku - nota bebe - związanym z edukacją. Była by zdecydowanie dużo lepszą wizytówką dzielnicy. |
# B.Zubrzycka 07.05.2021 11:20 |
|
Według mnie wizytówką dzielnicy powinien być pomnik przedstawiający odbyt na tle konturu Warszawy. Tym jest Białołęka.
|
# kkjj 07.05.2021 14:07 |
|
Czemu na szkole imienia Powstania Warszawskiego ma być mural z Panią Tokarczuk a nie Powstaniem Warszawskim? Chodziłem do tej podstawówki 20 lat temu i nie kojarzę aby miała ona jakieś związki z Panią Tokarczuk?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.