REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Program do fakturowania

# jackk44q

25.07.2017 11:11

Szukacie dobrej jakości programu do wystawiania faktur czy zarządzania magazynem ? Jeśli TAK ! To koniecznie zapoznajcie się z opcją http://faktury-lomag.pl świetnej rzetelnej firmy LOMAG - rewelacyjna jakość gwarantowana !

# marvel

28.10.2017 21:53

Ja korzystam z programu księgowości online wfirma.pl http://wfirma.pl/ - to jedno z najbardziej rozbudowanych narzędzi w Polsce, jest funkcjonalne, proste w obsłudze. Oprócz możliwości prowadzenia księgowości, dzięki niemu mozna wystawiać faktury oraz zarządzać magazynem. Usługa jednocześnie jest niedroga.

# Volturi

28.10.2017 22:19

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

REKLAMA

# volla

26.11.2017 16:37

Moja znajoma mówiła, że skorzystała z usług firmy Blue Media i polecili jej korzystanie z programu Faktura.pl. Bardzo sobie chwali, bo to narzędzie usprawnia cały proces rozliczeń w jej firmie. Można mieć pełen wgląd do wystawionych faktur, a nawet ustawić powiadomienie SMS o wystawieniu nowego dokumentu. Fajnie, że ten system daje też możliwość natychmiastowego płacenia za wystawione faktury. Może akurat skorzystasz również z Faktura.pl od firmy Blue Media?

# Syf.reklama

26.11.2017 17:50

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

# kajtek

31.10.2018 21:21

Jak ktos nie korzystał to Chmura Faktur jest warta sprawdzenia. Wszystko jest za darmo, w jednym miejscu zostają wszystkie dokumenty księgowe zarówno faktury zakupowe jak i sprzedażowe, a dostęp do chmury jest z każdego miejsca on line.

REKLAMA

# youngoo

06.11.2018 13:32

czy jest jakiś limit faktur w tej chmurze? Dopiero rozkręcam biznes i muszę jak najbardziej ograniczać koszty a niestety w fakturach robi mi się niezłe zamieszanie i może to by mi jakoś pomogło w tym chaosie zrobić porządek. Dlugo z tej chmury korzystasz?

Darcyk

06.11.2018 20:31

Przez 30 dni możesz korzystać za darmo z programu https://faktury.pl/. Szybko przekonasz się, że trudno się bez niego obyć. Nie jest drogi, za to bardzo funkocjonalny.

# Lotto

26.11.2018 22:59

youngoo, tylko to nie jest to samo co podpina Darcyk. Chmura Faktur jest tu i jest darmowa przez cały czas, a nie na miesiąc. No i nie masz limitów.

REKLAMA

# Lotto

26.11.2018 23:00

Nie wszedł mi link przepraszam. Chodzi mi dokładnie o tę Chmurę Faktur https://chmurafaktur.pl/

# Nastka

11.12.2018 12:30

Jeżeli szukasz dobrego https://www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/ to warta uwagi jest aplikacja Faktura Small Business. Program przygotowany jest do łatwego i szybkiego wystawiania różnego rodzaju faktur dla małych i średnich przedsiębiorstw.Wersja demo jest darmowa dzięki czemu można przetestować wszystkie jego funkcje.

# zaradka

27.12.2018 22:59

Jakoś nie przemawiają do mnie te opcje demo bezpłatnego przy tak krótki korzystaniu. Przecież wtedy nie wszystko da się sprawdzić, a faktury wystawiam w rożnym czasie. Wersja płatna pewnie troche kosztuje i raczej wykupuje się na dłuższy czas. Może jednak sprawdę tą darmową chmurę faktur. Akurat teraz na koniec miesiąca będę miała więcej formalności.

REKLAMA

# kabinka

30.12.2018 00:17

Też tak pomyślałam zaczynając korzystać z Chmury faktur, że ciekawe jak długo będzie darmowa. Na razie od dwóch miesięcy wszystko jest bezpłatne i nie zapowiada się żeby miało być inaczej. Fajna opcja dla każdej firmy na dużo opcji zebranych w jednym miejscu on line.

# tamka

25.01.2019 21:41

#kabinka napisał(a) 30.12.2018 00:17
Też tak pomyślałam zaczynając korzystać z Chmury faktur, że ciekawe jak długo będzie darmowa. Na razie od dwóch miesięcy wszystko jest bezpłatne i nie zapowiada się żeby miało być inaczej. Fajna opcja dla każdej firmy na dużo opcji zebranych w jednym miejscu on line.
ona cały czas jest darmowa, info potwierdzone :) korzystam już prawie rok i czy robię kilka faktur czy kilkaziesiąt, wszystko jest za free

# Kariola

27.01.2019 13:24

Dodatkowe opcje w Chmurze też nie są płatne. Tym się martwiłam, bo samo fakturowanie to nie wszystko co daje Chmura.

REKLAMA

# zabajona

26.02.2019 19:20

#Kariola napisał(a) 27.01.2019 13:24
Dodatkowe opcje w Chmurze też nie są płatne. Tym się martwiłam, bo samo fakturowanie to nie wszystko co daje Chmura.

A co jeszcze daje? Bo myslałam, że to program tylko do fakturowania.

# patyczak

28.02.2019 10:45

Nie no poza samym wystawieniem faktury to miejsce gdzie możesz wszystko przechowywac, przesyłac księgowej, kontrahentom, robić przypomnienia o zbliżających się płatnościach i prowadzic plik JPK Vat. Patrząc na to, ze wszystko jest darmowe i bez żadnych ograniczeń to nie ma raczej czego temu narzędziu zarzucić :)

# jechanna

28.02.2019 11:39

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' ..

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni