Forum › Bemowo
# tfu 26.02.2015 22:13 |
|
Panie Prezesie, proszę się nie ośmieszać.
|
# ja cuś 26.02.2015 22:41 |
|
Ładna ta modlitwa,czy prawdziwa?Niech pan prezesie opublikuje ulotki które wrzuca pan do skrzynek
|
# mieszkaniec jakich wielu 27.02.2015 10:51 |
|
śmieszne . żenada Prezesie
|
# Rafson 27.02.2015 16:17 |
|
Artykuł sponsorowany, syf smród i bród to Pana dorobek
|
# mieszkaniec SM JELONKI 27.02.2015 17:59 |
|
Panie Prezesie,
jestem zdania że powinien Pan poczekać i nie wystawiać sobie laurki do czasu aż oceni Pana działalność jako Prezesa S-ni oraz pracę odwołanej Rady Nadzorczej wybierana przez członków S-ni w dniu 28 lutego br. nowa Rada Nadzorcza SM JELONKI. |
# trzeźwy 27.02.2015 20:59 |
|
chcę jutro zobaczyć tych wszystkich odwaznych mieszkańców którzy tak negatywnie oceniają pracę Prezesa jak ochoczo głosują na nową Radę Nadzorczą. Łatwo jest krytykować siedząc w fotelu i ciagle narzekając na...no wlaśnie na co ??
|
# Patryk 28.02.2015 20:26 |
|
zwykły złodziej ten zawistowski
|
# polo 02.01.2017 14:06 |
|
Fajny parking powstał na Sucharskiego.
|
# Oszukani 20.07.2023 23:37 |
|
Szanowni Państwo przestrzegam przed kontaktem z Beatą Kowalczyk , która również representuje firmę Golden Lion Andrzej Kowalczyk .
Beata Kowalczyk oszukała wiele osób sprawa zgłoszona do prokuratury . Od 01.07.2023 r. Działalność Golden Lion Andrzej Kowalczyk została zawieszona . Na giełdach wierzytelności widnieją już zadłużenia do sprzedania Na Beatę Kowalczyk i Andrzeja Kowalczyk . Zapewne ta osoba obiecuje , że odda środki . To jest tylko gra na czas . Próbuje skłonić aby wierzyciele wybierali drogę cywilną lub dąży do przedawnienia roszczeń. Ponadto taka samą działalność rozpoczyna jej syn . Proszę o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone , oszukane i mamione przez oszustkę . Mój adres e mail : uoksie@gmail.com lub bezpośrednio do prokuratury Warszawa Śródmieście Północ . M |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.