Forum › Wawer
# Precz z komun%u0105 22.11.2021 21:26 |
|
Na zachodzie Europy taki bubel by nie przeszedł. Gdzie jest nasz(?) Prezydent Trzaskowski? Powinien na uszach stanąć w tej sprawie i popędzić pisowcom kota
|
# Autobahn 22.11.2021 21:43 |
|
Mieszkam 3,5 kilometra w linii prostej od autostrady (w całości są ekrany na moim odcinku). Hałas jest non stop i nic się na to nie poradzi.
|
# Solo 23.11.2021 07:45 |
|
#Autobahn napisał(a) 22.11.2021 21:43 to może pora wyremontować tą klitkę, a nie ciągle narzekać? Ja mieszkam 500 m od wezłą Konotopa i zero halasu.Mieszkam 3,5 kilometra w linii prostej od autostrady (w całości są ekrany na moim odcinku). Hałas jest non stop i nic się na to nie poradzi. |
# mirko 23.11.2021 09:00 |
|
POW nie jest "głośnym problemem mieszkańców Wawra", a oknem na świat, które chociaż w minimalnym stopniu wprowadziło Wawer w XXI wiek. Ja od niespełna roku cieszę się z usprawnionej komunikacji i dojazdu, a nie płaczę z powodu hałasu.
Kwestie hałasu i technologii budowy regulują odpowiednie przepisy, a nie subiektywne odczucia pana radnego albo mieszkańca. Jeśli te przepisy nie są spełnione, to są odpowiednie ścieżki do ich wyegzekwowania. @Autobahn, w artykule mowa o POW, a nie o jakiejś autostradzie o której piszesz. Ja mieszkam nieco ponad kilometr w linii od tej trasy, hałasu nie odczuwam - ale wiadomo, to się zmienia bardzo lokalnie. |
# swojak 23.11.2021 10:44 |
|
Pan radny Godlewski mieszka blisko POW, więc się udziela. Ale jak byliśmy kiedyś u niego w urzędzie gminy w sprawie m.in hałasu spowodowanego nielegalna firma na tym terenie, to nas olał. Jemu ten hałas i smród nie przeszkadzał. Czyli punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Fałsz o obłuda.
Ci co kupowali działki w okolicy POW, bo były tanie, moim zdaniem nie mają prawa do protestów. To był ich świadomy wybór, nikt im pistoletu do głowy nie przystawiał. |
# Gura 23.11.2021 10:57 |
|
Postawić ekrany i po problemie. Gadka o nawierzchni tylko kompromituje autorów. Beton jest trwalszy. Jakby zrobili asfalt to za pare lat byłby remont.
|
# wwa 23.11.2021 12:13 |
|
Trasa S8 na Bemowie. Zapraszamy, usłyszycie i poczujecie jak będzie u was niebawem. Usłyszycie jak wali hałas w uszy, kiedy ciężarówki jadą powyżej 100 km/h. Powiecie niemożliwe, a jednak postsowieccy ze wschodu potrafią tak podrasować swoje maszyny.
|
# Cottonfield 23.11.2021 12:30 |
|
#Precz z komun%u0105 napisał(a) 22.11.2021 21:26 Trzaskowski to bezczelny gnój, który jest zainteresowany tylko swoim PRem i nic nie zrobi, jak sami mieszkańcy nie zrobią.Na zachodzie Europy taki bubel by nie przeszedł. Gdzie jest nasz(?) Prezydent Trzaskowski? Powinien na uszach stanąć w tej sprawie i popędzić pisowcom kota |
# pZz 23.11.2021 13:38 |
|
Mieszkancow Wawra i okolic narzekajacych na trase prosze o nie krzystanie z drogi S8 odcinek Bemowo, bo ja tam mieszkam. A jezdzac halasujecie mi i smrodzicie. Dziekuje.
|
# Dexter 29.11.2021 18:25 |
|
Komuchy, ta pisobolszewia rządzi od 6 lat.To jest inwestycja rządowa a nie miasta Warszawy i to rząd odpowiada za tę inwestycje
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.