REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Polskie krzywoprzysięskie, judaszowe sądy

# zgvalcony

25.03.2022 17:41

Kolejne pismo z sądu i kolejne zgłoszenie sądu
Ja w sprawie kolejnego pisma z sądu, odnoszącego sie chyba do nakazywania chodzenia na jak to sąd określa terapie, a są to wizyty u lekarza około 10 minutowe. Chce poinformować, ze nie biore żadnych tzw leków - proszki, bo nie mają żadnego wpływu na psychike i myślenie człowieka, jedynie niszcza zdrowie fizyczne i psychiczne(rozumiem to ma być na celu sądu). Branie 'leków' - proszki, przerabiałem około 20 i 10 lat temu. Pomaga mi jedynie gdy sie lecze we własnym zakresie - chodze tam gdzie czuje że coś mi pomaga, w takim razie pytanie w jakim celu sąd nakazuje mi stawianie sie na wizyty od około 10 lat, skoro nie uzyskuje na nich żadnej pomocy, gdyż nawet nie mówie tam o swoich problemach, a i sam sąd też nie odczuwam, aby interesował sie moimi problemami, a to powinno być chyba istotne, gdy prowadzi sie postępowanie wobec kogoś. Zgłaszam też sąd za znęcanie sie, bo prowadził wobec mnie sprawe około 10 lat, gdy mógł przeprowadzić sprawiedliwe rozwiązanie sprawy w jeden dzień.
Poniżej przedstawiam też treść dowodzącą, że nie jestem osobą chorą psychiczną a zruinowaną psychicznie w związku z dyrastyczną niesprawiedliwościa na korzyść kobiet i nie korzyść mężczyzn. Tym samym, że jako osoba w pełni zdrowa, doznałem wielokrotnego i dlugookresowego urazu, kolejnym urazem była sprawa w sądzie, która zaczeła sie około 10 lat temu, co przyczyniło sie też to prawie całkowitego braku funkcjonowania w życiu.
Treść:
Warunki pracy kobiet a mężczyzn.
Staystyczna kobieta pracuje przy biurku w jakimś oddziale, statyst. mężczyzna pracuje jeżdżąc dostawczakiem z gratami na budowe, inne niebezpieczne prace.
Warunki w życiu seksualnym kobiet a mężczyzn.
Statystyczna kobieta ma adoratorów skłonnych zapłacić za seks, statystyczny mężczyzna musi zdobyć lub zapłacić za seks, oraz jest mu nadana metka myślącego o seksie i wykorzystywacza.
Warunki w prawie kobiet a meżczyzn.
Za to samo przestępstwo kobieta może odniesć pochwałe w przeciwieństwie do meżczyzny, który zostanie uznany za zwyrodnialca, dotyczy to gwałtu lub tzw pedofilii, czy tez pobicia.
Warunki kobiet a mezczyzn w kulturze i rozrywce.
Statystyczny męzczyzna ma płacić za kobiete, zapraszać w ciekawe miejsca, inicjować spotkania, stawiać kobiete na piedestale, klękać przed nią, kupować kwiatki, prezenty, byc białorycerzem, wołem zaprzęgowym, bankomatem i workiem treningowym. Statystyczna kobieta ma przywilej czerpania satysfakcji z bycia obiektem seksualnym, poczucie, ze sie jej wszystko należy bo jest kobietą.

# zgvalcony

25.03.2022 17:44

Brak Dnia Mężczyzn.
Międzynarodowy Dzień Mężczyzn - dzień obchodzony jest 19 listopada w ponad 80 państwach (stan na 2021 rok)[1]. Tradycja obchodzenia tego dnia została zapoczątkowana w 1999 w Trynidadzie i Tobago.
Dzień ten jest poświęcony promowaniu wartości, jaką mężczyźni wnoszą do świata, i podkreślaniu pozytywnych wzorców do naśladowania[3]. Międzynarodowy Dzień Mężczyzn służy także zwracaniu uwagi na problemy takie, jak występujące u mężczyzn zaburzenia psychiczne i rosnąca liczba samobójstw[4]. W tym kontekście bywa również wzmiankowana walka z tak zwaną "toksyczną męskością" poprzez promowanie zdrowych wzorców zachowań mężczyzn[5]. Ma także służyć między innymi poprawie relacji między płciami oraz promowaniu równości płci zarówno dla mężczyzn, jak i kobiet.
Statystyczny polski mężczyzna żyje 5 lat krócej niż polka. Paradoksalnie jednak to mężczyźni muszą o 5 lat dłużej pracować na swoją emeryturę.
Mężczyzna w walce w sądzie o swoje dziecko, przegra ją i dostanie alimenty do płacenia.
Mężczyźnie, który dozna przemocy w rodzinie ze strony kobiety, zakładana jest niebieska linia.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA