Forum › Białołęka
Podpisy za szpitalem i kanalizacja
# białołeka 10.07.2014 18:35 |
|
W dniach 17, 24,31 lipca w godzinach 17:30-20:00 w Marcpolu ul Zaułek beda zbierane podpisy w zwiazku z budowa szpitala na Bialolece!!!!. W związku z ta zbiórką można też będzie tez poprzeć wniosek Naszego Stowarzyszenia Inicjatywa Mieszkańców Białołęki (IMB) o skanalizowanie całej Zielonej Białołęki.
Dodatkowo : Marcpol ul Białołecka 222, Tesco i Piotr i Paweł Na Tarchominie |
# Tomasz 10.07.2014 19:47 |
|
ależ IMB kompromituje się z tym szpitalem - to taka zagrywka przed wyborami - a tak doprawdy to komu potrzebny jest szpital -z Tarchomina karetka zawiezie mnie do bielańskiego a z Zielonej Białołęki na bródnowski - i na pewno będzie bliżej, Bardziej potrzebne są przychodnie zdrowia, żłobki, przedszkola
|
# matka 10.07.2014 19:58 |
|
Jakbys nie wiedział Panie Tomaszu to akurat byłam w szpitalu bródnowskim czas oczekiwania okolo 8 godzin bo tyle ludzi, jak sie dalej łudzisz że tak bedzie szybko i świetnie doliczajac ludnosc bródnowską i ponad 50 tys ludzi z bialoleki to i tak szpital jest zapchany, ale życze by nie trafiło na Ciebie i obys nie był tym przypadkiem który z bolem czeka 8 godzin bo sa inne ;) Ja wole podpisac i miec na uwadze ze zdrowie jest dla mnie wazne a żłobek bedzie budoany, przedszkola tez masz, a przychodni masa.
|
# głębocka 10.07.2014 20:00 |
|
Dopiero jak zachoruje to się przekona...bo widać że facet nie wie o czym mówi.
|
# Lulek 12.07.2014 20:39 |
|
Na Ursynowie ma powstać tzw. "szpital południowy" i na to są pieniądze a przecież w tamtej części Warszawy jest już chyba kilkanaście różnych szpitali !
Czy nie można tych pieniędzy przeznaczyć na chociaż 1 szpital na Białołęce ? |
gdd 13.07.2014 12:22 |
|
Drodzy przeciwnicy szpitala na Białołęce, prawda jest taka że szpital nie powstanie przez najbliższe lata. Właśnie dlatego ważne jest aby już teraz zacząć starania o jego budowę niż obudzić się za kilka lat z ręką w nocniku. Fakt jest taki że szpitale Bródnowski i Bielański nie będą w stanie zapewnić opieki medycznej dla kolejnych kilkudziesięciu tysięcy mieszkańców, zasiedlających Białołękę.
|
# bir 13.07.2014 20:51 |
|
Oczywiscie ze nie beda, przeciez ludnosc na brodnie jest glownie przestrzala i szpital ciagle jest bardzo przeludniony.
|
# brukiew 14.07.2014 11:35 |
|
Niedługo podpisy.
|
# 4567 14.07.2014 11:57 |
|
woda na młyn i fatamorgana
|
# srutu 15.07.2014 21:54 |
|
Koniecznie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.