Forum › Bemowo
# watcher 10.04.2014 16:18 |
|
"Kontrola w podległych mu urzędach" no ciekawe co wykaże ta kontrola, jak się ją przeprowadza we własnej sprawie. Kto zgadnie co wykaze? ;)
|
# Gustaw Borowski 10.04.2014 19:25 |
|
Prawdziwe przedszkole Panie Dyrektorze i Burmistrzu. Odkąd to w demokratycznym społeczeństwie przedstawienie żądania o powstrzymanie się przed rozstrzygnięciami personalnym, bo rozstrzeliwany, ma coś do powiedzenia - nazywa się szantażem. W mafii to oczywiście jest przekroczeniem zasad w niej obowiązującej, ale w strukturze demokratycznej każdy sposób obrony powinny być poważnie rozważane przez atakujących. Pan Bujski ani mi swat ani brat. Politycznie PO nie jest z mojej bajki, ale sposób bycia zarządu dzielnicy budzi przerażenie. A jakież to kontr argumenty przytoczył Pan przeciw oskarżeniom Pana Bujskiego. To co Pan pisze też można je nazwać gołosłowiem. Czy nadzorcą działań kontrolnych będzie Pana żona z miejskiej kontroli i czy jej rola będzie równie znaczna jak przy kontroli decyzji mieszkaniowych Pana burmistrza Dąbrowskiego
|
# i co dalej 14.04.2014 19:37 |
|
Lepiej późno niż wcale, mimo wszystko uznanie dla p. Bujskiego, że miał odwagę ujawnić ten nieprawidłowości wierzchołek góry lodowej bemowskiego ratusza. Tylko pytanie, co z tego wyniknie, myślę, że nic - jak czytamy ,,sprawdzają się sami'' - to jakaś paranoja !!! A gdzie prokuratura, NIK i inne organy do sprawdzania ?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.