Forum › Białołęka
PIS - zrywa plakaty!!!
# Halina 31.10.2006 14:15 |
|
Nie popieram nikogo w tych wyborach! Bo i tak nic one nie zmienią ale hołduję słowu JP II prawda nas wyzwoli . Więc panu Bartkowi Włodkowskiemu chciałam przekazać że strona przeciwna ( PO ) może i zrywa co jest naganne ale robi to samo miejscowy PIS czyli Pański sojusznik. Więc z koro ubiera się Pan w piórka człowieka moralnego - proszę jasno odnieść się do sprawy w jasny sposób.
Ps. - pozdrawiam i proszę nie karmić mnie zastępczą odpowiedzą w Pana stylu pt. PIS to nie mój sojusznik!!! |
# zrywacz dobrych obyczajow 31.10.2006 15:18 |
|
bo pis nie jest sojusznikiem pana wlodkowskiego - jak bys sie halonko rozejrzala po listach ktore wisza po przystankach to bys wiedziala - ale skoro jestes slepa na wszystko to co siedzieje dookola ciebie - to se zyj dalej w swoich snach
|
# zrywacz dobrych obyczajow 31.10.2006 15:19 |
|
aha - a tak a propo czy to ty magdo sie ukrywasz pod tym pseudonimem czy ktos z rodziny?
|
# Telesfor 31.10.2006 16:53 |
|
Jaka Magdo? Po nazwisku proszę - bo Magd jest bez liku!
|
# Włodkowski 31.10.2006 17:01 |
|
Halino, słusznie, że nie bierzesz udziału w wyborach SKORO brak Ci elementarnej wiedzy. W każdej materii.
Doprawdy, powszechne czynne prawo wyborcze niekiedy przeraża! |
# Tomcio 31.10.2006 19:09 |
|
Włodkowskiemu też brakuje elementarnej wiedzy. "Kandydyję i nic nie obiecuję". Takich nam nie potrzeba.
|
# Włodkowski 31.10.2006 21:52 |
|
To nie wiedza. To praktyka mój drogi, pokaźnych rozmiarów i wciąż nic nie rozumiejący (a tak chciałem Cię wyedukować..., porażko Ty moja).
O obiecywankach pisałem długo i namiętnie, także dokonywałem na forum interpretacji mego tekstu. Wszak był on ambitny i przerastający możliwości inetelktualne niejednego, i nawet nie dwóch Tomeczków. A zatem nie wracajmy teraz do tematu, kiedy Stefan Zawadzki omamia wyborców niecnie Avetkami i Agape, PO namiętnie i systematycznie zdziera plakaty no i tak dalej... Zapraszam do listopadopwego Aveciarza - tam ciąg dalszy braku obiecywanek (i kolejna interpretacja tekstu programowego). Gazeta ukaże się 4 XI. |
# Gonczarow 01.11.2006 22:27 |
|
Tak jest Panie Włodkowski jesteśmi za dobrzy dla ciemnej masy po co jej cokolwiek tłumaczyć. Widać nauki mentora "Ciemny lud wszystko kupi" Kurski
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.