REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 1refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

moje bielany 2moje bielany 0

Pilnie potrzebuję mieszkania

# Kamill

11.09.2020 08:56

Cześć, bardzo pilnie potrzebuję wynajmu mieszkania w Warszawie. Kontaktowałem się przez FB z właścicielami, ale bez skutku. Szukam alternatyw. Możecie mnie na coś dobrego naprowadzić?

# Maciek71

02.10.2020 12:03

Zerknij na https://ofertykwadrat.pl/. Kiedyś mieli sporo mieszkań na wynajem. Na pewno znajdziesz tam coś fajnego. O ile pamiętam ceny też nie były zaporowe, a mieszkanka dostępne w różnych lokalizacjach

# Leon134

24.02.2021 13:45

Na szybko mogę polecić agentów z https://www.piorek.house/- mi znaleźli w dwa dni mieszkanie marzeń.

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 2smaki zycia 2024-09-03 0

# Zenn

29.04.2021 10:26

Polecam zdecydowanie ofertę jeśli chodzi o serwis ofertyprofit.pl. bardzo dobra propozycja, płacisz raz a potem masz dostęp do wszystkich mieszkań i na spokojnie możesz szukać sensownej propozycji dla siebie. Moim zdaniem to taki serwis, który staje się bardzo mocną konkurencją w stosunku do tradycyjnych biur nieruchomości i tutaj właśnie dla nich bardzo duży plus za to jak funkcjonują.

# MaGa09

01.07.2021 18:21

Gdy zależało mi na czasie i chciałam szybko kupić nowe mieszkanie, z pomocą przyszła firma Krupa Nieruchomości. ma dobrą ofertę i atrakcyjne ceny.

# Kubis

02.09.2021 08:57

Sprawdź sobie serwis wynajempunkt.pl. Wynajmowałem z ich pomocą z mieszkanie w Warszawie z odroczonym terminem więc to duża wygoda, wydaje mi się że warto na taką propozycję zwrócić uwagę i coś tam sensownego będzie można znaleźć. Tych mieszkań, które są w ofercie jest tam faktycznie sporo i dodatkowo w różnych dzielnicach więc łatwiej coś wybierać.

REKLAMA

cemat box 2cemat box 0

# Lutek

10.01.2022 10:19

Wydaje mi się, że warto będzie zerknąć do serwisu www.OfertyHome.pl. To dość fajnie zorganizowany serwis, gdzie masz jednorazową opłatę i dostęp do bazy mieszkań, spośród której wybrać można dla siebie odpowiednią propozycję. To ogólnie sensowna opcja, z tego względu, że koszty są mniejsze niż w standardowej agencji nieruchomości.

# Adam87

18.05.2022 09:08

Z mojej perspektywy mogę polecić StartWynajem.pl . Mieszkanie wynajęte, cena całkiem niezła, a standard mieszkania dobry. Szukałem czegoś blisko metra, udało się przy drugiej linii na Targówku coś znaleźć, ogólnie mogę ich polecić.

# Szanwacki

28.06.2024 09:15

Przy aranżacji naszego mieszkania wykorzystaliśmy pomysły z https://domzcegly.pl/. Portal ten pomógł nam uniknąć kosztów zatrudniania projektanta, a nasze wnętrza są dokładnie takie, jak sobie wymarzyliśmy

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0

# Remmi

27.02.2025 22:43

W nowym mieszkaniu zależało mi na trwałym i stylowym wykończeniu ścian. Płytki ręcznie formowane Vandersanden biją na głowę farby strukturalne i tapety - nie brudzą się, nie odklejają i wyglądają naturalnie. Kupiłem je tutaj: https://klinkierbud.pl/

# Sobierko

02.03.2025 23:16

Mam płytki ręcznie formowane Vandersanden w salonie i wyglądają znacznie lepiej niż jakiekolwiek materiały dekoracyjne. Są wytrzymałe, nie wymagają konserwacji i świetnie komponują się z nowoczesnym wnętrzem
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

bck lubie wracac 3bck lubie wracac 0
Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

atal 002 1atal 002 2atal 002 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

bck smartfon 2bck smartfon 0

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni