Forum › Legionowo i Jabłonna
# wsi24 01.10.2021 19:53 |
|
Legionowska SM to banda leni wielokrotnie prosiłem o interwencję w sprawie wyrzucania śmieci i wszystkiego co niepotrzebne w lesie po między ulicami Parkową i Kujawską Zero reakcji ze strony tego nowego komendanta i jego pracowników!
|
# wsi24 01.10.2021 19:56 |
|
Legionowska SM to banda leni wielokrotnie prosiłem o interwencję w sprawie wyrzucania śmieci i wszystkiego co niepotrzebne w lesie po między ulicami Parkową i Kujawską Zero reakcji ze strony tego nowego komendanta i jego pracowników!
#wsi24 napisał(a) 01.10.2021 19:53 Legionowska SM to banda leni wielokrotnie prosiłem o interwencję w sprawie wyrzucania śmieci i wszystkiego co niepotrzebne w lesie po między ulicami Parkową i Kujawską Zero reakcji ze strony tego nowego komendanta i jego pracowników!(bandy nierobów) |
Igor4123 09.12.2021 12:46, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
W tych czasach już nic mnie nie zdziwi.
http://matrixmedia.pl |
# sex 04.01.2022 22:01 |
|
niezesrajciesiee
|
# Pawel M 20.08.2022 19:58 |
|
Znam jednego z tych nygusow bardzo dobrze. To, ze teraz wyszlo szydlo z worka to szczesliwy traf, bo od lat jezdzili naje...ani. Szczegolnie pod koniec weekendu. Maniek, moze ksiadz cie wzial na kierowce, ale i tak dales d...py. Kiedys ci to przepowiedzialem. Szkoda mi tylko Ani i twoich corek. Taki wstyd...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.