REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

patrze na wszystko

# futrzak

03.12.2006 18:25

i coraz bardziej mysle ze Szkocja i Irlandia to lepsze niz to na co mozna tu liczyc

# piotrek

03.12.2006 19:31

i tak i nie.
finansowo, jak nie masz układów rodzinych , sexualnych, czy pijackich, to trudno zdobyć stanowisko dobrze płatne, chyba , że jesteś z tak wyselekjonowanej branży, że jest takich ludków w pomrocznej kilkudziesięciu, są takie zawody, ale trzeba być naprawdę dobry.
z interesami jest różnie....są ludki, którzy zarabiają forsę, bo z pokoleń odziedziczyli interes, są tacy, którzy mają łeb, są tacy , którzy pracują 14,16 godzin na dobę.
a przecież najfajniej byłoby odbębnić 8 h, nie martwić się co dalej, piątek po południu wolny, sob i niedz. też, przyjąć z 5000 euro i można żyć.
gdybym miał 18 lat, uciekłbym do australii, i miałem taką możliwość w wieku 18 lat-do kanady, ale wierzyłem, że zmiany nastapią.
nastąpiły, ale odwrotne, mój dom oblężony przez syf , podobno cywilizacyjny, roślin już prawie nie ma, zwierzątek też, jakieś SS rządziło i będzie rządzić, gdzie ja jestem?
teraz żałuję...........a tak podszkoliłbym język, zarobił ze 300 000 dolców(może kredyt), kupiłbym wielka łódź i zabierał na nią 7-10 turystów na marliny czy inne żaglice.
od łebka 200 euro, czy w innej walucie, dniówka niezła, robię to co lubię, na rybach w słońcu, tueyści i turystki uśmiechnięte i obojętne jak w kawałku cugowskiego, totalny luz i jeszcze kaska z tego, na wczasy przyjechałbym do białołęki, gestem kozakiewicza przywitałbym modlińską 197 i jej włodarzy, uroniłaby się łezka, że to przez tego typu ludków obczyzna wita i tam płacimy podatki , a nie tu, chociaż ten kraj nas wychował i nakarmił, ale niestety stary juz jestem i nie sam, dlatego muszę żyć wśród tego oszustwa i draństwa, w swoim kraju.
kraj mój, ale rządzący nie moi. idę na pawika............

# zdenerwowany

04.12.2006 16:34

co to wg ciebie jest "LUDEK" , bo ciągle piszesz ludków i ludków, a jeżeli to znaczy ludzi, to proszę nie używaj tego skrótu myślowego, bo on świadczy nie tylko o twoim niskim poziomie, ale obraża także normalnych ludzi, więc proszę zaprzestań.... i jeszcze ta KASKA, co za słowa????????? czy ty masz 17 lat?????

REKLAMA

# piotrek

04.12.2006 23:15

nie kaśka, tylko pieniądze, a ludek to człowiek, boże jaki ty jesteś dziecinny, wyluzuj, ja przez całe zycie brnę na luzie i nie mam żadnych wrogów, wprost przeciwnie, mówię ludkom prosto w twarz takie rzeczy, że inni dostaliby za takie słowa prosto w ryj, a w stosunku do mnie , mimo, iż te słowa bolą czasami i nie są wygodne, właśnie te ludki przyjmują to świadomie, kręcą główkami i przyznają rację, aczkolwiek prawdopodobnie nie zawsze ją mam.

# zdenerwowany

05.12.2006 15:04

rozumiem, krasnoLUDKI, gdzież odważyliby się podnieść rękę na dorosłego człowieczka...hahaha...żyj w tym swoim świecie dobrze spełnionego obowiązku, ty im mówisz, a oni cię głaszczą po buzi.... pozdrawiam, pa malutki....

# piotrek

05.12.2006 21:09

oni po buzi, a one po brzuszku.
dlaczego nerwowy uciekasz w świat "szuflandii"?
podoba ci się ten wymiar? a może masz coś na bakier z rozmiarem, nie przejmuj się podobno technika, a nie rozmiar, aczkolwiek ta 2 płeć tylko tak mówi, a myśli całkowicie odwrotnie, to coś na zasadzie kobiecych cysi.
no 3 jest ok, ale taka 4 proporcjonalna do sylwetki to już mniód ze skwarkami.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy