REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

Parkowanie na podwórku Kowalskiego i Malborskiej

exia

19.06.2009 22:50

Czy może ktoś wytłumaczyć fakt:
Na podwórku postawiono i namalowano odpowiednie znaki, jest zakaz parkowania a samochody nadal parkują???
Czyżby SM Bródno wyrzuciła na marne nasze pieniądze?

# raya

27.10.2009 14:46

Ciekawe za co płacimy tym z SM Bródno? Praktycznie nic nie robią z wnoszonymi uwagami.

# rahiotom

06.08.2012 17:28

Temat, który został tutaj poruszony jest bardzo rozległy. Wymaga udzielenia odpowiedzi na liczne pytania. Polecam wszystkim, którzy mają wątpliwości w przedmiocie zasad parkowania samochodów na działkach budowlanych (zwanych potocznie "podwórkami") - sięgnąć do lektury znajdującej się tu: http://centralnyanalizator.blog.onet.pl/

REKLAMA

# rahiotom

06.08.2012 20:56

Szanowni,
Proszę o podanie powodu, który uzasadnia usunięcie przez moderatora mojego wpisu na tutejszym Forum (wspólnota.net.pl).
W dniu 6 sierpnia 2012 r. około godziny osiemnastej - zamieściłem wpis o treści, której zadaniem było poinformowanie Obywateli w jaki sposób winni postępować w przypadku zetknięcia się parkowaniem samochodów przy oknach budynków mieszkalnych, wielorodzinnych, na dojściach i dojazdach przeznaczonych dla służb ratownictwa: straż pożarna, pogotowie ratunkowe, pogotowie gazowe etc., na obowiązkowym dojeździe do przedszkola znajdującego się na parterze budynku mieszkalnego, wielorodzinnego.
Uzasadnienie
Poruszony temat parkowania na działkach budowlanych - zwanych potocznie "podwórkami" - jest złożonym zagadnieniem. Oznacza to, że wymaga uzyskania odpowiedzi na liczne zapytania. Nie jest zatem możliwe, aby w jedym wpisie zostały zawarte wszystkie ISTOTNE odpowiedzi na wątpliwości poruszone przez odwiedzających tutejsze Forum.
Dlatego też, mój post zawierał odniesienie do "literatury", która w sposób szeroki postrzega poruszony problem i tym samym, daje możliwość odwiedzającym to Forum do wnikliwego zapoznania się z przedmiotem zagadnienia.
Proszę o konstruktywne wyjaśnienie z jakiego powodu mój wpis został usunięty z tutejszego Forum.
Z poważaniem
centralnyanalizator.blog.onet
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl