REKLAMA

biedronka 037 1biedronka 037 2
Forum › Białołęka

REKLAMA

mazovia 20250625 2mazovia 20250625 0

# Mucha

22.08.2025 13:53

cyt: "ZDM twierdzi, że nie zajmuje się budową parkingów".
Święta prawda! ZDM zajmuje się likwidacją miejsc parkingowych.

# Midas

05.09.2025 18:00

Czy wyście już pogłupieli całkowicie? Po co lobbujecie za budową parkingu który będzie służył mieszkańcom...Legionowa, Jabłonnej i okolic!!! Nikt nie ma wątpliwości, że nie będzie to służyć ani mieszkańcom Winnicy, ani Nowodworów. Za pieniądze warszawiaków zostanie wybudowany parking w którym samochody (za darmo, bo w cenie biletu) zostawią mieszkańcy Legionowa, po czym wygodnie rozsiądą się w tramwaju linii 2 lub 17, które tam mają pętle. Co zostanie mieszkańcom Nowodworów i Tarchomina? Będą mogli jedynie zazdrośnie patrzeć jak ludzie na codzień mieszkający w podwarszawskich domach siedzą sobie w warszawskim transporcie, za to pozostali będą się dopychać jak śledzie byleby tylko się zmieścić. Oby ten parking nigdy nie powstał!!!

# MMk

11.09.2025 08:28

@Midas widzę, że odzywa się pies ogrodnika. A kolega to, z jakiej wsi przyjechał? Widzisz, ci mieszkańcy Jabłonny (nie Jabłonnej), Legionowa (tam większość w blokach mieszka) i okolic ciągną się w tych samochodach i zasmradzają pozostałe dzielnice włącznie z Twoją sypialnią (Tarchominem), który 20 lat temu, w miejscu Winnicy był taką samą wiochą jak te "okolice". Poza tym ci, co mają te piękne domy, raczej do roboty tramwajem nie pojadą, ten parking jest raczej dla tych średnio zamożnych, co liczą się z groszem i wyrabiają godziny w corpo, a nie mieli tyle kasiory co TY, zeby kupić se mieszkanko w Wawie.

REKLAMA

san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 2san giovani ogolny 2021-09-29 nowy 0
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

moje bielany 003 1moje bielany 003 2moje bielany 003 0

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

moje bielany 004 2moje bielany 004 0

REKLAMA

bielany spacery hisoryczne 2bielany spacery hisoryczne 0

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 3refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

REKLAMA

olowkowa kraina 003 1olowkowa kraina 003 2olowkowa kraina 003 0

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni