REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# lideksynubeka

13.10.2021 16:20

Dobre. Ale logika przeciętnego elektora PO(rodem z małego miasteczka) jest inna; parkowanie musi być za darmo bo im się należy!!!
Swoją drogą 5zł razy 30 dni równa się 150 zł/miesiąc. Dorzucając 100 zł miesięcznie można wynająć miejsce postojowe w garażu pod budynkiem. Ale nie, wsiór będzie na Powązkowską leciał rano, bo tam zaparkuje za darmo. Na trawniku, w błocie. Byle za darmo.
Spiskowe elukubracje pana Podpłońskiego nie są przedmiotem rozważań. Pan Podpłoński może płakać razem z Szymusiem nad makaronem.

# kierowca bombowca

14.10.2021 09:00

Skoro brakowało miejsc dla korzystających z Ośrodka to słusznie podniesiona cenę za dobę zostawiając 2 zł do 4 godzin. 150 zł na miesiąc to nie jest drogo za miejsce parkingowe.
A może do 3 godzin w godzinach działania Ośrodka powinno być za darmo bo treningi dla dzieci są krótsze ?

# czlowiek bez praw

14.10.2021 09:49

@lideksynubeka Skoncz juz z tym mowieniem o wsiurach co chca za darmo parkowac, bo co jak co, ale kierowcy placa dodatkowe podatki za poruszanie sie samochodem po ulicach i parkingach, a piesi za chodzenie po chodnikach nie. Glupie gadanie. Potrzebne sa miejsca bezplatne, przy boiskach, basenach platne - aby osoby chcace skorzystac z obiektu mialy gdzie stanac, i tak dalej. Czy to ciezko rozumiec i godzic interes wszystkich ludzi? Ani piesi nie sa wazniejsi, ani kierowcy, ani biedni, ani bogaci. Parszywy ten kraj i ludzie w nim.

REKLAMA

# kierowca bombowca

14.10.2021 13:28

Skoro taki parszywy to co tu jeszcze robisz ? Wyjedź i nie s**j we własne gniazdo. Masz chyba dowód albo paszport ? Za granica zobaczysz jakie masz "prawa"

# ŁowcaStulejkiBemowskiej

14.10.2021 21:20

Kierowca bombowca to znany na tym forum Stulejarz, zawodowy troll! Nie karmić go, jest tragicznie zgorzkniały :) Olewać ciepłym moczem :)

# yola

15.10.2021 09:45

Miałam wole miejsce w garażu podziemnym w bloku na Górczewskiej 226 vis a vis pętli autobusowej. Chcąc je wynająć, dałam ogłoszenie z propozycją ceny 150 zł za miesiąc parkowania. Zainteresowanie minimalne, a ci którzy byli zainteresowani proponowali...50-100 zł, oburzając się za - ich zdaniem - moją pazerność. Za 150 zł, mieliby auto w ogrzewanym garażu, dwie bramy na pilota etc. Debilom nie dogodzisz...

REKLAMA

# antysłojara

17.10.2021 10:21

Tam to najczęściej słoje z pobliskich bloków zostawiały swoje rupiecie, a jak jest mecz to na zakazach trzeba było stawiać bo słój woli za darmo. Ja bym podniosla na kwotę 10 zł na godzine

# kierowca bombowca

19.10.2021 09:25

#ŁowcaStulejkiBemowskiej napisał(a) 14.10.2021 21:20
Kierowca bombowca to znany na tym forum Stulejarz, zawodowy troll! Nie karmić go, jest tragicznie zgorzkniały :) Olewać ciepłym moczem :)
pomyłka, szukaj dalej - a co takiego było trolującego w podpowiedzeniu metody leczenia ?

# 1Sowa

16.11.2021 11:32

Ja za swoje miejsce postojowe które kupiłem (nie tanio) płaciłem w opłatach drożej niż oni za te parkowanie. Koszty sprzątania dla wspólnoty oraz dzierżawa wieczysta robiły swoje. Uważam że obecna cena za ten parking jest nadal atrakcyjna.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą