Forum › Bemowo
# lideksynubeka 13.10.2021 16:20 |
|
Dobre. Ale logika przeciętnego elektora PO(rodem z małego miasteczka) jest inna; parkowanie musi być za darmo bo im się należy!!!
Swoją drogą 5zł razy 30 dni równa się 150 zł/miesiąc. Dorzucając 100 zł miesięcznie można wynająć miejsce postojowe w garażu pod budynkiem. Ale nie, wsiór będzie na Powązkowską leciał rano, bo tam zaparkuje za darmo. Na trawniku, w błocie. Byle za darmo. Spiskowe elukubracje pana Podpłońskiego nie są przedmiotem rozważań. Pan Podpłoński może płakać razem z Szymusiem nad makaronem. |
# kierowca bombowca 14.10.2021 09:00 |
|
Skoro brakowało miejsc dla korzystających z Ośrodka to słusznie podniesiona cenę za dobę zostawiając 2 zł do 4 godzin. 150 zł na miesiąc to nie jest drogo za miejsce parkingowe.
A może do 3 godzin w godzinach działania Ośrodka powinno być za darmo bo treningi dla dzieci są krótsze ? |
# czlowiek bez praw 14.10.2021 09:49 |
|
@lideksynubeka Skoncz juz z tym mowieniem o wsiurach co chca za darmo parkowac, bo co jak co, ale kierowcy placa dodatkowe podatki za poruszanie sie samochodem po ulicach i parkingach, a piesi za chodzenie po chodnikach nie. Glupie gadanie. Potrzebne sa miejsca bezplatne, przy boiskach, basenach platne - aby osoby chcace skorzystac z obiektu mialy gdzie stanac, i tak dalej. Czy to ciezko rozumiec i godzic interes wszystkich ludzi? Ani piesi nie sa wazniejsi, ani kierowcy, ani biedni, ani bogaci. Parszywy ten kraj i ludzie w nim.
|
# kierowca bombowca 14.10.2021 13:28 |
|
Skoro taki parszywy to co tu jeszcze robisz ? Wyjedź i nie s**j we własne gniazdo. Masz chyba dowód albo paszport ? Za granica zobaczysz jakie masz "prawa"
|
# ŁowcaStulejkiBemowskiej 14.10.2021 21:20 |
|
Kierowca bombowca to znany na tym forum Stulejarz, zawodowy troll! Nie karmić go, jest tragicznie zgorzkniały :) Olewać ciepłym moczem :)
|
# yola 15.10.2021 09:45 |
|
Miałam wole miejsce w garażu podziemnym w bloku na Górczewskiej 226 vis a vis pętli autobusowej. Chcąc je wynająć, dałam ogłoszenie z propozycją ceny 150 zł za miesiąc parkowania. Zainteresowanie minimalne, a ci którzy byli zainteresowani proponowali...50-100 zł, oburzając się za - ich zdaniem - moją pazerność. Za 150 zł, mieliby auto w ogrzewanym garażu, dwie bramy na pilota etc. Debilom nie dogodzisz...
|
# antysłojara 17.10.2021 10:21 |
|
Tam to najczęściej słoje z pobliskich bloków zostawiały swoje rupiecie, a jak jest mecz to na zakazach trzeba było stawiać bo słój woli za darmo. Ja bym podniosla na kwotę 10 zł na godzine
|
# kierowca bombowca 19.10.2021 09:25 |
|
#ŁowcaStulejkiBemowskiej napisał(a) 14.10.2021 21:20 pomyłka, szukaj dalej - a co takiego było trolującego w podpowiedzeniu metody leczenia ?Kierowca bombowca to znany na tym forum Stulejarz, zawodowy troll! Nie karmić go, jest tragicznie zgorzkniały :) Olewać ciepłym moczem :) |
# 1Sowa 16.11.2021 11:32 |
|
Ja za swoje miejsce postojowe które kupiłem (nie tanio) płaciłem w opłatach drożej niż oni za te parkowanie. Koszty sprzątania dla wspólnoty oraz dzierżawa wieczysta robiły swoje. Uważam że obecna cena za ten parking jest nadal atrakcyjna.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.