Forum › Białołęka
PAN PREZYDENT POTRZYMAŁ W NAPIĘCIU
# emil 14.02.2006 15:36 |
|
Potrzymał,potrzymał i spuścił.Jak wszystko tej formacji-kupa szumnych zapowiedzi okraszona aurą tajemniczosci.Przetrzymanie wszystkich w słodkiej niepewności.I......znowu z wielkiego nadymania się wyszło małe pierdnięcie. Zapominaja tylko o tym że jak ktoś się tak nadyma i puszcza po wielokroć to wreszcie popusci ciut wcześniej trochę sraczki w spodnie ale z tego troche zrobi się wielki smród.I z wysokiego kibla szybki lot na mordę.Tylko czekać.Jak dzieci chwalące się wielkim nadmuchanym balonem wokoło,i tak ganiają wywijają .....aż bęc.Wtedy płacz i pytanie jak to się stało?Ale po chwili zadumy.... jebał to pies grunt że nowa chata stoi w górach a dzieci ustawione po spółkach skarbu państwa.A i za cztery lata może znowu debile nabiorą się na pluszaki.
|
# piotrek 14.02.2006 20:48 |
|
dyplomatyczniej byłoby napisać"kleks".
|
# emil 14.02.2006 21:04 |
|
jak zwał tak zwał ale kolejny raz smród został.
|
# Maryjan 15.02.2006 05:58 |
|
ale jak ładnie łapki trzymał na stoliku, ho, ho.
|
# emil 15.02.2006 11:58 |
|
tak te kaczory mieszają że się w końcu sami nie połapią w tym co robią
|
# a gdzie sa Ci, 15.02.2006 12:05 |
|
co na niego glosowali, moze slówkiem za idolem sie odezwa!
|
# emil 15.02.2006 15:22 |
|
Teraz jak oglądamy telewizję razem z zagorzałymi i fanatycznymi zwolennikami Kaczyńskich i Pis-u to dostrzegam nawet u nich zażenowanie na twarzach.Teraz wypada ale już się nie chce nawet powiedzieć "a nie mówiłem".Ciekawiej jednak zacytować pana JÓZKA(HALAMY)-"ja wiedziałem ze tak będzie,ja wiedziałem że tak bedze" KUR...A WSZYSCY WIEDZIELI ALE JAK W AMOKU POSZLI DO URN JAK BARANY POD NÓŻ!!!!POLAK JAK ZWYKLE MADRY PO....ech już szkoda słów
|
# NN 16.02.2006 18:46 |
|
To jest kącik niezadowolonych inaczej. Proszę zatem o odpowiedź: kto miał wygrać te wybory? PO chyba? A po wyborach oczywiście koalicja, lecz z kim?
No i teraz pytanie kluczowe: co i komu PO by zaoferowała, by zechciał z nią współżyć? Czekam na odpowiedź. |
# emil 16.02.2006 21:12 |
|
czyli i tak żle i tak nie dobrze? kooomuuuunoooo wróóóóć!!!!!!!
|
# clio 16.02.2006 21:59 |
|
no na pewno zaoferowałaby NN becikowe-wreszcie byś sobie dupnął!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.