REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Daw

23.11.2011 11:55

Obecnie Nocna pomoc lekarska jest bardzo dobra, lokalizacja rowniez. Korzystalem z niej juz kilka razy z dzieckiem i nigdy nie bylo zadnych problemow. Nie ma kolejek, mila obsluga i ci sami lekarze co na Sowinskiego. Nie pasuje jej lokalizacja czysci mieszkancom bo sa przyzwyczajeni ze wszystko co za torami to juz nie legionow. Ja jak i wiele innych ludzi mieszka "za torami" w LEGIONOWIE Bukowiec C, Piaski itd. wiec niech nie narzekaje. Mysle ze grupa ludzi ktorzy moze mieli 5min pieszo teraz nie moga tego faktu zniesci ii wypisuja bzdury. Albo i pracownicy z Sowinskiego ktorzy mieli dodatkowa prace na dyzurach.. nie wiem , ale wiem ze teraz jest OK

# just

23.11.2011 13:40

o czwartej rano czekałam ostatnio 40 minut (i jeszcze jedna osoba) aż lekarz raczy wstać z drzemki i mi pomóc.
na mocną grypę zołądkował przepisał mi antybiotyki, niegrzecznie lekceważąc moje obiekcje. brak mi słów na zegrzyńską

# darknaq

24.11.2011 21:14

Oburzeni są tylko mieszkańcy centrum, bo mają dalej do przychodni. Mieszkańcy okolicznych osiedli nie narzekają...

REKLAMA

# xxx

25.11.2011 10:03

Antybiotyk na wirus? Pisz skargę na lekarza.

# Daro

08.12.2011 15:51

Lekarze w nocnej pomocy przyjmują ci sami co na Sowińskiego, jakis czas temu pojawił się zarzut że na Zegrzyńskiej nie ma pediatry w nocy co jest absolutną bzdurą bo już kilka razy korzystałem i pediatra zawsze był
Po prostu narzekają i wymyślają bzdury ci co mieszkali koło przychodni na Sowińskiego
Skoro ja mogłem przyjechać na Sowińskiego z osiedla Piaski to nic strasznego się nie stanie kiedy ci z Sowińskiego pojadą na Zegrzyńską
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni