Forum › Legionowo i Jabłonna
# Daw 23.11.2011 11:55 |
|
Obecnie Nocna pomoc lekarska jest bardzo dobra, lokalizacja rowniez. Korzystalem z niej juz kilka razy z dzieckiem i nigdy nie bylo zadnych problemow. Nie ma kolejek, mila obsluga i ci sami lekarze co na Sowinskiego. Nie pasuje jej lokalizacja czysci mieszkancom bo sa przyzwyczajeni ze wszystko co za torami to juz nie legionow. Ja jak i wiele innych ludzi mieszka "za torami" w LEGIONOWIE Bukowiec C, Piaski itd. wiec niech nie narzekaje. Mysle ze grupa ludzi ktorzy moze mieli 5min pieszo teraz nie moga tego faktu zniesci ii wypisuja bzdury. Albo i pracownicy z Sowinskiego ktorzy mieli dodatkowa prace na dyzurach.. nie wiem , ale wiem ze teraz jest OK
|
# just 23.11.2011 13:40 |
|
o czwartej rano czekałam ostatnio 40 minut (i jeszcze jedna osoba) aż lekarz raczy wstać z drzemki i mi pomóc.
na mocną grypę zołądkował przepisał mi antybiotyki, niegrzecznie lekceważąc moje obiekcje. brak mi słów na zegrzyńską |
# darknaq 24.11.2011 21:14 |
|
Oburzeni są tylko mieszkańcy centrum, bo mają dalej do przychodni. Mieszkańcy okolicznych osiedli nie narzekają...
|
# xxx 25.11.2011 10:03 |
|
Antybiotyk na wirus? Pisz skargę na lekarza.
|
# Daro 08.12.2011 15:51 |
|
Lekarze w nocnej pomocy przyjmują ci sami co na Sowińskiego, jakis czas temu pojawił się zarzut że na Zegrzyńskiej nie ma pediatry w nocy co jest absolutną bzdurą bo już kilka razy korzystałem i pediatra zawsze był
Po prostu narzekają i wymyślają bzdury ci co mieszkali koło przychodni na Sowińskiego Skoro ja mogłem przyjechać na Sowińskiego z osiedla Piaski to nic strasznego się nie stanie kiedy ci z Sowińskiego pojadą na Zegrzyńską |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.