Forum › Białołęka
# Aneta11111 21.03.2018 17:10 |
|
Dramat ! Raz byłam tam z synem , wymiotował ,nie mógł stać na nogach z osłabienia a lekarz- bez osluchania stwierdził ze jakaś infekcja i ogólnie "wszystkie leki są nic nie warte, nie ma nic typowego na te dolegliwości.... proszę dać smecte i obserwować " nigdy w życiu więcej tam nie pojadę !
|
# iza 22.03.2018 00:04 |
|
Nie narzekam na te dyżury lekarskie.Są blisko domu i nigdy ani ja ani moja rodzina nie mieliśmy żadnych problemów. Dodam, że zawsze wszystko przebiegało sprawnie a lekarze i pielęgniarki byli i przyjaźni i kompetentni.
|
Biało-ruś 23.03.2018 13:01 |
|
No prosze... Czemu nikt z rządzących przy ul. Wiejskiej nie weźmie się za służbę zdrowia?
Czy sądy i ustawy antyaborcyjne są ważniejsze? W naszym kraju wszystko jest do góry nogami... Jedynie w TVpis wszystko postępuje: od gospodarki po politykę prospołeczną (czego najlepszy dowód mamy na milenijnej). W szpitalach kładzie się ciężko chorych na korytarzu!(Szpital Bródnowski) Mamy XXI wiek a cofamy się do początków XX. Przykre to wszystko, gdy pracujesz całe życie, dożywasz sędziwego wieku, a umierasz w korytarzu szpitalnym... Politycy w studiu telewizyjnym będą się opluwać i szerzyć nienawiść... Oni w razie potrzeby wybiorą prywatny numer ordynatora i to on do nich przyjedzie z wizytą... Takie czasy ;( |
# IPN 23.03.2018 15:42 |
|
Biało-ruś napisał 23.03.2018 13:01 Ta przychodnia jest prowadzona przez samorząd warszawski. Za zwykły burdel w niej, bo o to w tym przypadku chodzi, odpowiada więc w pierwszej kolejności ten samorząd. Z zarządem Białołęki na czele. Tak samo jak np. za wykorzystanie budżetu dzielnicy na inwestycje w ledwie 39 %!!! Katastrofa kompletna. Kto na mi w tej Warszawie i przede wszystkim w Białołęce rządzi? Potrafisz odpowiedzieć na to pytanie?No prosze... Czemu nikt z rządzących przy ul. Wiejskiej nie weźmie się za służbę zdrowia? |
Henryk344 24.03.2018 17:06 |
|
Teraz jest naprawde mnóstwo takich sytuacji. Uważam, że lekarze przestają dbać o swoich pacjentów.
____ http://marcinpiersa.pl/ |
# ART 25.03.2018 16:30 |
|
Biało-ruś
fajnie robić za niedouczonego czopka w doopie radnych z PO ? nie odpowiadaj, po wpisach widać że gimnazjum z grymasem bólu na twarzy skończyłeś. |
# Gabi 02.09.2020 12:54 |
|
Jeśli potrzebują Państwo pomocy pielęgniarki - polecam https://pielegniarka-warszawa.pl https://pielegniarka-warszawa.pl na telefon, wizyty domowe. Magister pielęgniarstwa, ponad 20 lat doświadczenia zawodowego. Szeroki wachlarz usług m. in. zastrzyki, kroplówki, zdejmowanie szwów, cewnikowanie pęcherza, opatrunki , pielęgnacja odleżyn, pielęgnacja stomii, instruktaże medyczne, czy też nawet stawianie baniek - jeśli chodzi o te usługi, nie ma problemu.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.