Forum › Białołęka
Oświadczenie Pawła Z
# Kasowy 22.01.2007 00:27 |
|
Czytaliście oświadczenia majątkowe na stronie urzedu?
Paweł Z. pokazał, że potrafi zarobić. Pracowity człek z niego, przez cały rok wyciągnął "nie dotyczy". Ma głowę chłopak na karku w wieku 24 lat to mu trzeba przyznać. |
# domyślny 22.01.2007 03:04 |
|
może chłopaka utrzymuje żona albo Oracz z Ostrowskim do spółki?
|
# żadny krwi 25.01.2007 00:00 |
|
I co? Cisza? Oj, nieładnie Panie Oracz i Panie Ostrowski. A i Wożniakowska gwiazda PiS wodyu w usta nabrala...
Fałsz i obłuda! |
# Paweł Z 25.01.2007 02:35 |
|
Szanowni Państwo
Dziekuje za zainteresowanie moim oświadczeniem majątkowym. Pragne poinformować ,iż do czerwca 2006 r byłem studentem studiów dziennych.Od tego czasu do dnia 01.12.06( kiedy to złozyłem swoje oświadczenie majątkowe)rzeczywiście nie byłem nigdzie zatrudniony. Złożyłem wiec oświadczenie zgodnie z prawdą i w terminie! Tych z Państwa,których interesują sprawy związane ze sprawowaniem przeze mnie mandatu radnego zapraszam na moje dyżury. Można sie także ze mną umówić za pomocą poczty elektronicznej.Mój meil pawelzajc@wp.pl bądz telefoniczne(numer podałem w jednym w wcześniejszych postów dotyczących mojej osoby) Tak bedzie łatwiej i szybciej.Forum odwiedzam okazjonalnie. |
# antyPiS 26.01.2007 09:06 |
|
Pawełku, czyli wniosek, żeś został radnym dla kasy. Oj, nieładnie... Weź się do roboty.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 26.01.2007 14:16 |
|
Kszyhu... Znowy !
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.