Forum › Wawer
# awerba 04.03.2014 15:01 |
|
Ciekaw jestem kto wymyślił obecny schemat przebudowy Traktu w Zerzniu? Toż to jakiś geniusz jest. Zerwano jedyny chodnik po stronie zachodniej, nie postawiono żadnego znaku, nie wytyczono zastępczego ciągu dla pieszych (chodnik po stronie wschodniej nie istnieje)...no po prostu dramat. Naprawdę brakuje słów by opisać to co się tam dzieje...Mieszkańcy Zerznia po raz kolejny są potraktowani jak...ciemna masa, obywatele trzeciej (najniższej ) kategorii, niepotrzebujący chodnika do poruszania się wzdłuż ruchliwej ulicy, gotowi znieść wszystkie kretynizmy ekip budowlanych jak slalom wśród śmierdzących i pracujących maszyn budowlanych, brudzący się w piachu i błocie by przejść z apteki do sklepu i na odwrót. A może ktoś wie, czemu te prace wyglądają jakby komuś się bardzo ale to bardzo spieszyło???
|
# miłośnik_motyk 06.03.2014 12:08 |
|
#awerba napisał(a) 04.03.2014 15:01 Nie narzekaj. Ten chodnik i tak się nie nadawał do chodzenia po nim. :Podróżowałem tam z wózkiem dziecięcym i wielkiej różnicy nie widzę.Ciekaw jestem kto wymyślił obecny schemat przebudowy Traktu w Zerzniu? Toż to jakiś geniusz jest. Zerwano jedyny chodnik po stronie zachodniej, nie postawiono żadnego znaku, nie wytyczono zastępczego ciągu dla pieszych (chodnik po stronie wschodniej nie istnieje)...no po prostu dramat. Naprawdę brakuje słów by opisać to co się tam dzieje...Mieszkańcy Zerznia po raz kolejny są potraktowani jak...ciemna masa, obywatele trzeciej (najniższej ) kategorii, niepotrzebujący chodnika do poruszania się wzdłuż ruchliwej ulicy, gotowi znieść wszystkie kretynizmy ekip budowlanych jak slalom wśród śmierdzących i pracujących maszyn budowlanych, brudzący się w piachu i błocie by przejść z apteki do sklepu i na odwrót. A może ktoś wie, czemu te prace wyglądają jakby komuś się bardzo ale to bardzo spieszyło??? |
# kosciesza 06.03.2014 13:22 |
|
Powiedz to tej kobiecie co ją kilka dni temu potrącił samochód koło apteki. Mądralo.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.