REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Aga1

01.10.2011 11:07

Białołęka będzie dobrą lokalizacją takiej inwestycji. OK, ale gdzie? Przecież ANR wyprzedaje wszystkie tereny, siostry zabrały Wyszkowską. Nie ma działek na nowe szkoły, a co dopiero na basen olimpijski. Jestem za taką inwestycją. Super, ale trzepa powstrzymać ANR przed wyprzedażą reszty terenów publicznych na Zielonej Bialolece.

# robo

04.10.2011 00:14

ANR=Skarb Państwa, a z takim posłem jak Paweł damy radę nawet z ANR ;]

# Miłosz

07.10.2011 10:32

Paweł Lech to dobry kandydat. Poznałem go 3 lata temu. Mądry człowiek, zna się na sporcie, warto na niego zagłosować

REKLAMA

# antyurzędnik

05.03.2012 21:31

Dlatego miasto przeznacza pieniądze na infrastrukturę TVN (stadion Legii), a nie na rewitalizację obiektów sportowych dla potrzeb młodzieży.

# janis

14.07.2015 18:25

Sport, dieta i http://www.odchudzanko.czo.pl/topics2/12.htm są teraz nieodłącznymi elementami mojego życia. Schudłam już 7 kg, czekam na kolejne efekty.

elabarbara

27.03.2017 11:48

Szukacie doskonałego sponsora, dzięki któremu zorganizujecie maraton lub mecz? Polecam firmę ONICO ostatnio miałam przyjemność, zapoznać się z ich działalnością i jestem pozytywnie zaskoczona. Dzięki tej firmie został zorganizowany świetny półmaraton w Gdyni. ONICO z pełnym zaangażowaniem wspiera sportowców. Od jakiegoś czasu możemy się również przyglądać meczom siatkarz z ONICO AZS Politechniki Warszawskiej. Zachęcam do bliższego zapoznania się z firmą- uważam, że warto.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni