Forum › Warszawa
# Aga1 01.10.2011 11:07 |
|
Białołęka będzie dobrą lokalizacją takiej inwestycji. OK, ale gdzie? Przecież ANR wyprzedaje wszystkie tereny, siostry zabrały Wyszkowską. Nie ma działek na nowe szkoły, a co dopiero na basen olimpijski. Jestem za taką inwestycją. Super, ale trzepa powstrzymać ANR przed wyprzedażą reszty terenów publicznych na Zielonej Bialolece.
|
# robo 04.10.2011 00:14 |
|
ANR=Skarb Państwa, a z takim posłem jak Paweł damy radę nawet z ANR ;]
|
# Miłosz 07.10.2011 10:32 |
|
Paweł Lech to dobry kandydat. Poznałem go 3 lata temu. Mądry człowiek, zna się na sporcie, warto na niego zagłosować
|
# antyurzędnik 05.03.2012 21:31 |
|
Dlatego miasto przeznacza pieniądze na infrastrukturę TVN (stadion Legii), a nie na rewitalizację obiektów sportowych dla potrzeb młodzieży.
|
# janis 14.07.2015 18:25 |
|
Sport, dieta i http://www.odchudzanko.czo.pl/topics2/12.htm są teraz nieodłącznymi elementami mojego życia. Schudłam już 7 kg, czekam na kolejne efekty.
|
elabarbara 27.03.2017 11:48 |
|
Szukacie doskonałego sponsora, dzięki któremu zorganizujecie maraton lub mecz? Polecam firmę ONICO ostatnio miałam przyjemność, zapoznać się z ich działalnością i jestem pozytywnie zaskoczona. Dzięki tej firmie został zorganizowany świetny półmaraton w Gdyni. ONICO z pełnym zaangażowaniem wspiera sportowców. Od jakiegoś czasu możemy się również przyglądać meczom siatkarz z ONICO AZS Politechniki Warszawskiej. Zachęcam do bliższego zapoznania się z firmą- uważam, że warto.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.