Forum › Białołęka
Niski poziom clio
# Cactus 26.01.2006 23:00 |
|
Strasznie niski poziom intelektualny macie na tym forum. Dużo tu postów ale poziom rozmowy bardzo niski. Szczególnie i jedynie swoim poziomem intelektualnym wyróżnia sie clio. Widać, że to wielki inteligent i myśliciel. Niech PIS ma go w swojej opiece. To dobry człowiek. Nie bez przypadku wybrał sobie pewnie te imię.
Clio być może pochodzi właśnie od włoskich wyrazów clistere - lewatywa ,a może od cloaca - czyli kloaka. A tak poważnie mówiąc co to za kretyn ten clio? Wszedzie sie wpieprza i gada swoje bzdety. Czy jak był mały to matka biła go kablem? Proponuje zablokowac jego IP by to forum powrocilo do normalnosci. |
# zagadka leśna 27.01.2006 08:08 |
|
zgadzam się w pełni z przedmówcą
|
# clio 27.01.2006 12:16 |
|
cactus -wspaniały wywód z romanistyki. ale nic nie napisałeś o Rumunii ojczyżnie twojej przecież.
|
# clio 27.01.2006 12:29 |
|
Baran-nie obraża mnie to w końcu nie jeden ma takie nazwisko.ale baran w płaszczyżnie intelektualnej jak w twoim przypadku to już problem.
|
# rasta 27.01.2006 21:31 |
|
Niski?! To bardzo delikatnie powiedziane! Wypowiedzi Clio są po prostu chamskie!
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 27.01.2006 23:03 |
|
Olacrima pe mormitul tau din partea poporlui roman
Prosto z cmentarza Ghencea w Bukareszcie, polozonego okolo dwoch kilometrow od Domu Ludowego. Po rumunsku, tak jak chciales ! Przetlumacz sobie. Romanisto |
# clio 28.01.2006 13:56 |
|
Krzysiu! to mi wygląda na coś z twojej przykuchennej biblioteczki.aaaa to jest coś z twojej ulubionej dziedziny literatury-nekrofilskiej.parafrazując twój post pokaż mi co czytasz a powiem ci kim jesteś.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.