REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

dla dobra dzieci

# siekierka kurpiowska

27.01.2006 19:01

Natknąłem się ostatnio na coś takiego:
" Uchwała Nr 32/249/06
Zarządu Województwa Mazowieckiego
z dnia 10 stycznia 2006 r.
w sprawie zakupu koncertu zespołu "GOLEC uORKIESTRA".
Na podstawie art. 41 ust. 1 i ust. 2 pkt 3 oraz art. 70 ust. 2 pkt 3 ustawy z dnia 5 czerwca 1998 r. o samorządzie województwa (Dz. U. z 2001 r., Nr 142, poz. 1590 z późn. zm1)) - uchwala się, co następuje:
§ 1
1. Wyraża się zgodę na zakup, od firmy FABRYKA Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, z siedzibą w Milówce, woj. śląskie, usługi polegającej na zorganizowaniu, w dniu 28 stycznia 2006 roku, w Krukach k. Ostrołęki, koncertu zespołu "GOLEC uORKIESTRA", w ramach VIII Balu Charytatywnego pod hasłem "Kurpiowskie kwiaty", za kwotę 24 000 zł.
2. Szczegółowe warunki realizacji zakupu usługi zostaną określone w umowie, do podpisania której upoważnia się Adama Struzika, Marszałka Województwa Mazowieckiego i Janusza Kotowskiego, Wicemarszałka.
§ 2
Środki na zakup usługi, o której mowa w § 1. ust. 1, są zaplanowane w budżecie Województwa Mazowieckiego na rok 2006 - przyjętym uchwałą Nr 217/05 Sejmiku Województwa Mazowieckiego, z dnia 19 grudnia 2005 roku w sprawie budżetu Województwa Mazowieckiego na 2006 rok (Dz. Urz. Woj. Maz. z 2006 r. Nr 1, poz. 2) - w dziale 921, rozdziale 92105, § 4300 i pochodzą z dochodów własnych.
§ 3
Wykonanie uchwały powierza się Dyrektorowi Departamentu Kultury, Promocji i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego.
§ 4
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
z up. Marszałka Województwa
Waldemar Roszkiewicz Wicemarszałek "
Cieszę się, że dla dobra dzieci organizuje się charytatywne bale, ale zazwyczaj chodzi w nich o to, aby dochód był jak największy, a koszty jak najmniejsze. Chyba, że zawsze trzeba słuchać "bliźniaków".

Matka_Sławka_z_Gdańska

27.01.2006 22:57

Powiedz mi co czytasz, a powiem ci kim jestes...

# clio

28.01.2006 13:52

Sisiu a tfoje poczytaj mi mamo to poniściłeś co?

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl