REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# unikalnynick

15.04.2019 14:30

Zgadzam się z poglądem na temat należnego hymnowi szacunku, ale moim zdaniem nie można abstrahować od tego kto i po co gra hymn. Nie byłem, nie widziałem, a jedynie z opisu wnoszę że tu mieliśmy do czynienia z bezczeszczeniem hymnu przez granie go "do ogórka".
A nawet jeśli tym razem tak nie było, to na KP jest tyle -pseudo-narodowych demonstracji, które sobie przygrywają hymnem dla kurażu, że wcale się nie dziwię znieczulicy częstszych bywalców tego regionu.
Walkę o należny hymnowi szacunek proponuję zacząć od mandatów dla niedzielnych grajków za znieważenie hymnu (podobnie jak flagi, godła i innych symboli Polski nadużywanych przez różne grupy interesów).

# Gregor

15.04.2019 14:32

Nie wierze, że już takie rzeczy tu dodajecie. To nawet do se sie nie nadaje z historyjkami. Padłem, facepalm

# ciule

15.04.2019 16:54

To nie miejsce na takie żale. Litości, Upadłem na pysk.

REKLAMA

# mundek42

16.04.2019 09:49

czy nawet przy ulicznym grajku mam stanac na bacznosc slyszac hymn ? rzadzacy sami doprowadziwi do lekcewazenia tej melodji graja wszedzie hymn gra sie na wydarzeniach rangi panstwowej na wielkiego formatu wydarzen panstwowych i uroczystosci z udzialem kompanii honorowych a teraz nawet hymn gra sie na podrzednej gali bokserskiej

# Piłeś, nie pisz

16.04.2019 14:21

Gregor, nie pisz po pijanemu, bo bełkoczesz.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni