Forum › Białołęka
matt 28.10.2015 12:49 |
|
Jak ktoś jest tak głupi i niedouczony i myśli, że strzałka to "zielone" to powinien od razu oddać prawko i chodzić piechotą. To nie wina przepisów i strzałek. To wina ludzkiej głupoty. Obejrzyjcie sobie choć raz Drogówkę bądź Uwaga Pirat. Głos na głowie staje co Ci kierowcy wyprawiają i jakie mają tłumaczenia: "Ale ja wrzuciłam kierunek i dopiero zmieniłam pas. Przecież widział, że wjeżdżam i powinien mi ustąpić"
Zresztą, po co oglądać. Wystarczy wyjechać na ulicę Warszawy. |
# smart 28.10.2015 12:59 |
|
Kierowca pan Andrzej ma problem i nie wie jak się zachować. Czy może jechać w danej sytuacji czy nie ? Zadaje pytania - A jak mi pieszy wyjdzie na jezdnię? Jak to jest z zieloną strzałką? Panie Andrzeju radzę panu z głębi serca dokupić parę godzin jazd doszkalających albo odwiesić kluczyki i nie siadać już więcej za kierownicą.
|
# drugastrona 28.10.2015 13:11 |
|
Po prostu - co pięć lat każdy kierowca powinien odnawiać uprawnienia. Nie wiem, jaka jest argumentacja za tym, żeby dawać prawko na całe życie. Np. ja mam prawko ponad 10 lat, a nie jeżdżę od 9. Nie uważacie, że to idiotyczne, że mogę sobie teraz kupić samochód i zacząć jeździć ot tak sobie, chociaż pewnie mało co pamiętam z przepisów?
|
# Mieszkańcy Białołęki 28.10.2015 13:19 |
|
Pana Andrzeja prosimy o zapisanie się na powtórny egzamin lub korzystanie z komunikacji miejskiej. Ignorancja w tym temacie jest porażająca.
|
# aluzyjny 03.11.2015 17:52 |
|
W ogóle co za idiotyczny temat. Może zastanówmy się także, czy w ogóle jakiekolwiek zielone światełka są potrzebne. Będą same czerwone, to będzie bezpieczniej. No weźcie dziennikarze przy wyborze tematów oddzielajcie ziarna od plew.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.