REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Tridlle

01.10.2012 10:19

'Słuszną linię' ma nasza władza.
Będą nakładać podatki na tych co się zagapili i zapomnieli przyhamować przed foto-budką. Może to i dobrze, bo zawsze trochę kasy wpłynie 'i premia będzie i plan wykonany'. Należy się urzędnikom, bo jakieś takie to wszystko przygnębione chodzi przez ten kryzys chyba.
Jak nie przyniesie dochodów to przynajmniej poprawi poczucie bezpieczeństwa, a wiadomo, że samopoczucie jest najważniejsze, bezpieczeństwo niekoniecznie.
Tylko za co teraz te radary kupić?

# ęka

01.10.2012 12:25

kto jeździ zgodnie z przepisami to nie ma się czego bać

# Policjant

01.10.2012 13:04

Tridille: naucz się czytać ze zrozumieniem. Pomiar będzie odcinkowy, więc nie będzie to miało znaczenia, czy kierowca przyhamuje przed budką po wcześniejszym rajdzie - liczy się czas pokonania danego odcinka, na podstawie którego można policzyć średnią prędkość.

REKLAMA

# Tridlle

03.10.2012 07:57

Nie wiem jak Pan Policjant, ale ja jakoś nie doczytałem czy pomiar będzie odcinkowy czy punktowy. Wyczytałem tylko, że stanie znak D-51, który Pan Policjant zapewne doskonale zna, bo jest on podstawą pracy każdego policjanta i strażnika w tym kraju.
Niemniej nie jest to sposób na walkę z piratami drogowymi, a podatek od 'jeleni', którym się wydawało, że jadą dobrze. Sam radar stwarza zagrożenie polegające na ostrym hamowaniu, przyspieszaniu i rozglądaniu się za radarem.

# jacko

03.10.2012 09:41

Typowe problemy osiedla budowanego od tyłu - czyli najpierw bloki, a potem infrastruktura. Czyli po prostu relikt epoki polskiego bumu budowlanego. Myślę że niewiele da się na skarbka z gór na obecnym etapie zrobić. Pecha mają ci co ma tym osiedlu mieszkają.

# AAAA

19.10.2012 22:29

Tych wieśniaków, którzy mieszkają na Skarbce, przybyłych z wioch i wynajmujących mieszkanie, może FOTORADARY NAUCZĄ ROZUMU!

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy