Forum › Wawer
# Plażerca 23.06.2017 09:17 |
|
Redaktorowi jak zwykle wszystko się pokićkało. Nudysta, naturysta i naturszczyk to dla niego to samo. I ta obsesyjna wręcz niechęć do opalających się bez tekstyliów. Jakaś trauma, może jeszcze z dzieciństwa?
|
# JaWawer 27.06.2017 09:42 |
|
Dobra zmiana będzie nas wychowywać według swojego światopoglądu bo każdy myslący inaczej to komunista i złodziej.
Myślę że sam zakaz i kary administracyjne to może być za mało, skoro wracamy do średniowiecza do aż się prosi o jakies skuteczniejsze narzędzia wychowawcze np. jak topienie na miejscu ( Wisła pod ręką) lub palenie na stosie ( na około mnóstwo drzew i krzewów) |
# Plażerca 27.06.2017 10:48 |
|
Proponuję jeszcze zakładanie gaci na siłę...
|
# Bajaderka 23.11.2020 17:11 |
|
Chcę zauważyć, że plaża naturystów, którą jeszcze pamiętam z czasów samego szefa Polskiego Związku Naturystów p. Sylwestra Marczaka, przeniesiona została z okolic nieistniejącego już motelu Pod Dębami, właśnie w okolice dzisiejszej Plaży Romantycznej. Jak zdążyłem zauważyć, nie ma tam wytyczonej granicy, a zatem nie wiadomo gdzie zaczyna się Plaża Romantyczna i gdzie ma swój koniec. Plaża naturystów, z kilkudziesięcioletnim stażem, jest oddalona od plaży Romantycznej o zgoła 300m. Wydaje mi sie , że powinna być tablica informująca plażowiczów o granicach tej plaży, bo przecież plażowicze, a właściwie władze Wawra nie mogą uzurpować sobie przecież całego wawerskiego nabrzeża. Po przeciwnej stronie na Kępie Zawadowskiej, po jednej stronie plaży znajduje sie plaża "tekstylna", a obok, po drugiej stronie plaży opalaja sie golasy i wszyscy żyją w zgodzie. Dlaczego więc po przeciwnej , tej wawerskiej, stronie naturyści mieliby być karani grzywną lub aresztem, jak pisze pan redaktor, który zapewne niewiele wie o historii i lokalizacji plaży dla naturystów, skoro jest ona oddalona na tyle, że wzrok nie sięga, w szczególności przez rosnące tam krzewy, drzewa i zarośla.
|
# Cherrybike 27.02.2023 01:08 |
|
Coś tam słyszałem więc napiszę artykuł :) Nie wprowadzajcie ludzi w błąd, nie straszcie golasami na Romantycznej Plaży. Naturyści mają swoje miejsce kilkaset metrów dalej. I na pewno nie mają oni w zwyczaju ładować się na golasa między tekstylnych.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.