Forum › Białołęka
Most
# Arek 22.07.2004 16:13 |
|
Prezydent w wielu wywiadach opowiada jak to buduje most, a procedura jest zaawansowana. Tymczasem wracam sobie z wakacji i widze u babci na stoliku "Echo" z ogłoszeniem prezydenta na pierwszej stronie o przystąpieniu do sporządzenia planu trasy Mostu Północnego. Czyli jestesmy na samym początku drogi administracyjnej. Szkoda. Dotychczas wierzyłem, że most będzie naprawdę szybko.
|
# kornik 22.07.2004 17:00 |
|
Toś Arku niepoprawny optymista!
|
# antypis 22.07.2004 17:34 |
|
Ogłoszenie mówi o trasie od Modlinskiej do projektowanej trasy Olszynki Grochowskiej, czyli z mostem nie ma wiele wspólnego, co oczywiście nie zmienia faktu, że zaawansowanie prac nad mostem też nie jest duże.
|
# Yogi 24.07.2004 21:19 |
|
Według dzisiejszego Życia W-wy most Północny ma być gotowy na przełomie 2007/2008 z szansa na koniec 2007. Oczywiście jest to termin z góry zaplanowany przez pana Kaczyńskiego od poczatku kadencji ( cha, cha , cha - a gdzie te wątpliwości: północny czy południowy i różne terminy w mediach itd. ?). Zgodnie z harmonogramem prac od września zacznie sie wykup działek pod budowę. Ekozboczeńczy zostali odprawieni ustawą o drogach krajowych(bedą musieli kochać ptaki bliżej Gdańska, skad pochodzą ) - taki status uzyskała nasza wymarzona trasa.
Jeśli to nie kolejne przechwałki ratusza to może wreszcie jesteśmy na prostej do cywilizacji europejskiej z naszego zaścianka. Grzejcie silniki i patrzcie na ręce, słowa i fakty władzom miejskim. |
# janek 04.08.2004 10:13 |
|
Wydaje się zgodę na budowę nowych osiedli na Białołęce a pózniej zapomina się o nich. Tak słabej pracy władz dzielnicy nie widziałem w żadnym mieści (a mieszkałem w kilku), za co ci urzędnicy biorą pieniądze??? i kto ocenia ich pracę?? czy nie czas wreszcie nimi się zainteresować??
|
# kon 13.08.2004 21:41 |
|
yogi ty pedale
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.