Forum › Wawer
# marecki 10.04.2017 21:20 |
|
mamy spory odcinek między mostem Siekierkowskim a nowo planowaną przeprawą by znaleźć miejsce na nowy most pieszo-rowerowy. Ale najważniejsze to to, by głosowali ludzie którzy jeżdżą rowerami i chodzą na długie spacery. Bo Januszy to mamy dostatek
|
# miejscowy 03.05.2017 19:27 |
|
Za dużo myślenia w kierunku oni mają chcemy i my. Kładka w każdej dzielnicy, kładka dla każdego osiedla, kładka dla każdej ulicy... Chodzi mi o to, że jak wyprodukujemy mnogo kładek rowerowych, spacerniaków i mostów to będziemy mogli "podziwiać" tylko mosty i inych rowerzystów i kierowców, natomiast dla panoramy, Wisły i przyrody nie będzie miejsca.
Podobną uwagę mam do nadwiślańskich plaż - nie kasujcie tych krzoków, pnioków i roboków żeby się napić piwa i posłuchać dico pseudopolo nibymuzyki. |
# Wawa 09.12.2018 12:19 |
|
#miejscowy napisał(a) 03.05.2017 19:27 Za dużo myślenia w kierunku oni mają chcemy i my. Kładka w każdej dzielnicy, kładka dla każdego osiedla, kładka dla każdej ulicy... Chodzi mi o to, że jak wyprodukujemy mnogo kładek rowerowych, spacerniaków i mostów to będziemy mogli "podziwiać" tylko mosty i inych rowerzystów i kierowców, natomiast dla panoramy, Wisły i przyrody nie będzie miejsca. Podobną uwagę mam do nadwiślańskich plaż - nie kasujcie tych krzoków, pnioków i roboków żeby się napić piwa i posłuchać dico pseudopolo nibymuzyki. Pisał baran |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.