REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# jvkuv

06.03.2019 08:30

Mam nadzieję, że wybudują jak najwięcej tych bloków. Skoro ja miałem okazję się wprowadzić na Białołękę to inni też mogą. No i mieszkania+, nie wszystkich stać na wkład własny albo duży kredyt, wszystkm potrzebne jest mieszkanie. Powinni oddac cały ten teren pod bloki, dobudować kilka ulic i po sprawie. Zmarnowac tak duzy teren wolnej przestrzeni na park? Ludzie nie chodza po parkach, kazdy chce, glosuje a później tam nie chodzi, bez sensu. Każdy chodzi do galerii, powinno być ich więcej zeby kazdy mial blisko, w tych czasach mamy malo czasu po pracy a wiec kazda zaoszczedzona minuta na dojeździe do galerii jest warta milionów na nowe inwestycje. Żartowałem, niech wypier... brudasy, chca mieszkan za darmo

hadasik

06.03.2019 13:11

hhha :)

# oldboy

12.03.2019 21:03

dlaczego PGNiG nie zbuduje na tym terenie elektrowni slonecznej? park to trzeba budowac nad Wisla, wystarczyloby krzaki przezedzic i pozniej to kosic albo puscic jakies kozy niech skubia

REKLAMA

zembik

13.03.2019 08:46

wole zielen

Pani Wiosna

24.05.2019 23:03

Wiosna zapewni dobre wynagrodzenie i godne starzenie. Płaca minimalna powinna wynosić w Polsce 1000 euro.#wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl