Forum › Białołęka
# jvkuv 06.03.2019 08:30 |
|
Mam nadzieję, że wybudują jak najwięcej tych bloków. Skoro ja miałem okazję się wprowadzić na Białołękę to inni też mogą. No i mieszkania+, nie wszystkich stać na wkład własny albo duży kredyt, wszystkm potrzebne jest mieszkanie. Powinni oddac cały ten teren pod bloki, dobudować kilka ulic i po sprawie. Zmarnowac tak duzy teren wolnej przestrzeni na park? Ludzie nie chodza po parkach, kazdy chce, glosuje a później tam nie chodzi, bez sensu. Każdy chodzi do galerii, powinno być ich więcej zeby kazdy mial blisko, w tych czasach mamy malo czasu po pracy a wiec kazda zaoszczedzona minuta na dojeździe do galerii jest warta milionów na nowe inwestycje. Żartowałem, niech wypier... brudasy, chca mieszkan za darmo
|
hadasik 06.03.2019 13:11 |
|
hhha :)
|
# oldboy 12.03.2019 21:03 |
|
dlaczego PGNiG nie zbuduje na tym terenie elektrowni slonecznej? park to trzeba budowac nad Wisla, wystarczyloby krzaki przezedzic i pozniej to kosic albo puscic jakies kozy niech skubia
|
zembik 13.03.2019 08:46 |
|
wole zielen
|
Pani Wiosna 24.05.2019 23:03 |
|
Wiosna zapewni dobre wynagrodzenie i godne starzenie. Płaca minimalna powinna wynosić w Polsce 1000 euro.#wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.