REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# timmy

21.05.2020 21:54

Jakoś nie spotkałem żadnego udokumentowanego przypadku tych: niewydolność oddechowych w wyniku ich palenia. ani przypadków zatrucia organizmu ani zgonów. Jedynie w stanach gdzie mieszali liquidy z marichuaną :) w polsce jedynie domysły przy innych sprawach które w skrócie wyglądały tak: o ma epapierosa to na pewno tego wina bez badań ani dowodów :P Ogólnie na pewno nie są zdrowe ale na pewno też nie gorsze od normalonych papierosów :P no i nie warto samemu kombinować jak te osobniki z USA od których się ta fala zaczęła a nie była to wina epapierosów tylko tego co sobie do nich wlali :P

# Palenie szkodzi

22.05.2020 13:25

Menele zakazane. No i dobrze. Powinni zakazać wszystkich papierosów, bo śmierdziele ich używający są bardzo dokuczliwi dla normalnej części społeczeństwa.

# Orto Graff

22.05.2020 13:35

#timmy napisał(a) 21.05.2020 21:54
...mieszali liquidy z marichuaną...
timmy, kup sobie słownik ortograficzny. Wyraz "marihuana" piszemy przez samo "h", ponieważ jest on spolszczoną wersją hiszpańskiego wyrazu "marijuana". Obowiązujące zasady transkrypcji języka hiszpańskiego na polski zostały ustalone jeszcze w XIX wieku i mówią, że literę zapisywaną w języku hiszpańskim jako "j" wymawiamy jako "h" i zapisujemy jako samo "h".

REKLAMA

# Weedbanger

22.05.2020 13:54

#timmy napisał(a) 21.05.2020 21:54
Jakoś nie spotkałem żadnego udokumentowanego przypadku tych: niewydolność oddechowych w wyniku ich palenia. ani przypadków zatrucia organizmu ani zgonów. Jedynie w stanach gdzie mieszali liquidy z marichuaną :) w polsce jedynie domysły przy innych sprawach które w skrócie wyglądały tak: o ma epapierosa to na pewno tego wina bez badań ani dowodów :P Ogólnie na pewno nie są zdrowe ale na pewno też nie gorsze od normalonych papierosów :P no i nie warto samemu kombinować jak te osobniki z USA od których się ta fala zaczęła a nie była to wina epapierosów tylko tego co sobie do nich wlali :P
Nie marihuaną tylko syntetycznym thc i witaminą b5

# Mojstary

22.05.2020 14:39

#Palenie szkodzi napisał(a) 22.05.2020 13:25
Menele zakazane. No i dobrze. Powinni zakazać wszystkich papierosów, bo śmierdziele ich używający są bardzo dokuczliwi dla normalnej części społeczeństwa.
a ci co palą twoim zdaniem nie są normalni ? Dla mnie ty jestes nie normalny i sie nie nadajesz do spoleczenstwa

# Palenie szkodzi

24.05.2020 01:31

#Mojstary napisał(a) 22.05.2020 14:39
a ci co palą twoim zdaniem nie są normalni ? Dla mnie ty jestes nie normalny i sie nie nadajesz do spoleczenstwa
Jestem normalny właśnie dlatego, że nie palę. A ty postaraj się pisać bez błędów. Piszesz niezbornie jak przedszkolak. No i nie smródź fajami.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl