Forum › Warszawa
# timmy 21.05.2020 21:54 |
|
Jakoś nie spotkałem żadnego udokumentowanego przypadku tych: niewydolność oddechowych w wyniku ich palenia. ani przypadków zatrucia organizmu ani zgonów. Jedynie w stanach gdzie mieszali liquidy z marichuaną :) w polsce jedynie domysły przy innych sprawach które w skrócie wyglądały tak: o ma epapierosa to na pewno tego wina bez badań ani dowodów :P Ogólnie na pewno nie są zdrowe ale na pewno też nie gorsze od normalonych papierosów :P no i nie warto samemu kombinować jak te osobniki z USA od których się ta fala zaczęła a nie była to wina epapierosów tylko tego co sobie do nich wlali :P
|
# Palenie szkodzi 22.05.2020 13:25 |
|
Menele zakazane. No i dobrze. Powinni zakazać wszystkich papierosów, bo śmierdziele ich używający są bardzo dokuczliwi dla normalnej części społeczeństwa.
|
# Orto Graff 22.05.2020 13:35 |
|
#timmy napisał(a) 21.05.2020 21:54 timmy, kup sobie słownik ortograficzny. Wyraz "marihuana" piszemy przez samo "h", ponieważ jest on spolszczoną wersją hiszpańskiego wyrazu "marijuana". Obowiązujące zasady transkrypcji języka hiszpańskiego na polski zostały ustalone jeszcze w XIX wieku i mówią, że literę zapisywaną w języku hiszpańskim jako "j" wymawiamy jako "h" i zapisujemy jako samo "h"....mieszali liquidy z marichuaną... |
# Weedbanger 22.05.2020 13:54 |
|
#timmy napisał(a) 21.05.2020 21:54 Nie marihuaną tylko syntetycznym thc i witaminą b5 Jakoś nie spotkałem żadnego udokumentowanego przypadku tych: niewydolność oddechowych w wyniku ich palenia. ani przypadków zatrucia organizmu ani zgonów. Jedynie w stanach gdzie mieszali liquidy z marichuaną :) w polsce jedynie domysły przy innych sprawach które w skrócie wyglądały tak: o ma epapierosa to na pewno tego wina bez badań ani dowodów :P Ogólnie na pewno nie są zdrowe ale na pewno też nie gorsze od normalonych papierosów :P no i nie warto samemu kombinować jak te osobniki z USA od których się ta fala zaczęła a nie była to wina epapierosów tylko tego co sobie do nich wlali :P |
# Mojstary 22.05.2020 14:39 |
|
#Palenie szkodzi napisał(a) 22.05.2020 13:25 a ci co palą twoim zdaniem nie są normalni ? Dla mnie ty jestes nie normalny i sie nie nadajesz do spoleczenstwaMenele zakazane. No i dobrze. Powinni zakazać wszystkich papierosów, bo śmierdziele ich używający są bardzo dokuczliwi dla normalnej części społeczeństwa. |
# Palenie szkodzi 24.05.2020 01:31 |
|
#Mojstary napisał(a) 22.05.2020 14:39 Jestem normalny właśnie dlatego, że nie palę. A ty postaraj się pisać bez błędów. Piszesz niezbornie jak przedszkolak. No i nie smródź fajami.a ci co palą twoim zdaniem nie są normalni ? Dla mnie ty jestes nie normalny i sie nie nadajesz do spoleczenstwa |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.