REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# Niesamotna madka

13.04.2018 16:20

"Nie wiem też, jak miałyby sobie radzić np. samotne matki..." - Moim zdaniem każda powinna znaleźć sobie męża.

# ...

13.04.2018 16:59

#Niesamotna madka napisał(a) 13.04.2018 16:20
"Nie wiem też, jak miałyby sobie radzić np. samotne matki..." - Moim zdaniem każda powinna znaleźć sobie męża.
To żeś yebnęła inteligencyją....

# ludek

13.04.2018 21:08

Bez przesady. Wizytę można sobie "zaklepać" przez internet i się stawić o określonej godzinie. Nie ma wówczas problemu z niekulturalnym "wpychaniem się" poza kolejką.

REKLAMA

# ...

14.04.2018 13:41

#ludek napisał(a) 13.04.2018 21:08
Bez przesady. Wizytę można sobie "zaklepać" przez internet i się stawić o określonej godzinie. Nie ma wówczas problemu z niekulturalnym "wpychaniem się" poza kolejką.
Nie każdy ma Internet.

# Samotna mama

14.04.2018 14:08

"zaklepując wizytę" przez internet nie oznacza, że punktualnie o danej godzinie zostaniemy obsłużeni (czekamy np. aż zakończą obsługę poprzedniego petenta)

# sandacz

14.04.2018 14:34

Na odprawę samolotową czeka się kilka godzin to można też poczekać w urzędzie z małym dzieckiem.

REKLAMA

# Rafał

14.04.2018 17:06

#Samotna mama napisał(a) 14.04.2018 14:08
"zaklepując wizytę" przez internet nie oznacza, że punktualnie o danej godzinie zostaniemy obsłużeni (czekamy np. aż zakończą obsługę poprzedniego petenta)

No trudno, żeby INTERESANTA, który jest aktualnie obsługiwany od okienka wyprosić tylko dlatego, że przyszła matka z dzieckiem. Wielokrotnie zamawiałem wizytę przez internet i nigdy mi się nie zdarzyło czekać dłużej niż 5 minut. Tyle chyba można z dzieckiem poczekać?

# sandacz

15.04.2018 11:25

Czy na odprawę samolotu też matki z dzieckiem bez kolejki ???

# Natka

16.04.2018 10:03

Ludziom się w głowach przewraca!!! Jedni mają zbyt wysokie mniemanie o sobie, inni z kolei na każdym kroku próbują się dowartościowywać "co to nie oni". Prawda jest taka, że z 6-cio miesięcznym dzieckiem nie ma żadnego problemu załatwić sprawę w urzędzie, poczekać w kolejce do sklepu czy do odprawy na lotnisku. Sama wielokrotnie tak stałam i jakoś nigdy dziecko z tego powodu nie dostawało mi histerii. Problem polega jednak na tym, że zawsze trafią się jakieś cwaniaczki którym będzie się wydawało że powinni być uprzywilejowani przed innymi. A niby dlaczego dziecko śpiące w wózku ma być szybciej obsłużone niż 60-latek mający problemy z nogami czy kręgosłupem? Albo dlaczego skoro i tak byli we dwoje matka nie mogła iść z dzieckiem na spacer a ojciec czekać w kolejce z telefonem w łapie? Odpowiedź jest prosta: wystarczy popatrzeć jak to "niepełnosprawni" rozbijają się SUV-ami po wyznaczonych miejscach do parkowania, jak ciężarne licytują się w kolejce do pobrań krwi która to jest w bardziej zaawansowanej ciąży, albo jak zachowują się właśnie tacy ludzie jak w artykul żeby zrozumieć że to zwykły objaw cwaniactwa, przerośniętego ego i braku kultury.

REKLAMA

# sandacz

16.04.2018 19:14

Brawo Natka !!!

# ggg

21.04.2018 17:36

#Samotna mama napisał(a) 14.04.2018 14:08

trudno, aby jeszcze rozkładali dywan czerwony i orkiestrą witali :). Jak ktoś chce bez kolejki to też musi poczekać, aż zostanie obsłużona osoba, która jest przy okienku. Ja korzystam z tej opcji i nie zdarzyło mi się, abym czekał dłużej, niż 5 minut. Nie wiem co prawda jak jest w bielańskim urzędzie, ale w bemowskim czy w ZUsie jak wydrukuję numerek, że mam wizytę zamówioną, praktycznie natychmiast się wyświetla mój numer i podchodzę do okienka
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA