REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Darek

09.10.2013 10:01

Dla mnie ten sport to strata czasu, ale radny Korowaj robi dobrą robotę dostrzegając młodych w dzielnicy i pochylając się nad ich problemami. Tak trzymać!

# Ziom

09.10.2013 10:07

Ja korzystam ze skateparku regularnie dach by się bardzo przydał. Mówimy to już od 3 lat ale nikt nie chce nas słuchać. Mam nadzieję że coś teraz się zmieni jak dziennikarze wpadli na nas skatepark :))

# P24

09.10.2013 10:11

Korowaj tak tam się udziela - ostatnio go przecież remontował ze skatami bo sam pewnie jeździ na deskorolce hihhhi :-)

REKLAMA

# BMX

09.10.2013 10:39

Popieram!

# arti

09.10.2013 11:24

Mimo że nie jeżdże tam tylko na rowerku po okolicy to dobra incjatywa- takie wiadomości mi się podobają ! :)

# chaker

09.10.2013 14:06

To prawda nasz skatepark jest super. Brakuje tylko tego dachu to w zimę też by można było śmigać a nie siedzieć przy kompie.

REKLAMA

# Biały

09.10.2013 20:44

Dach by się bardzo przydał Bo nawet przez chwile jest ładna pogoda i zaraz będzie deszcz To wszyscy musza zwijać

# andrew

09.10.2013 22:42

Zadaszenie bardzo sie przyda , biedronka jest kryta to czemu skatepark nie moze byc :D

# Nikodem

09.10.2013 22:53

Przechodzę tamtędy b. często i tylko słyszę kur.... ch...... i inne przekleństwa i ciągły brud pewnie w szkole nikt im nie powiedział, że śmieci itp. trzeba wyrzucać do koszy a rodzice- szkoda gadać. Dobrze, że jest ten skatepark - młodziki mają zajęcie

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA